Ölçü aleti DC kademesinde ölçtüm öyle gözüküyordu yine resimlerim onuda ama ancak 12 den sonra atabilirim işten çıkıncabu aküler 12 volt 20 amperdir. sen nasıl 23 volt ölçüyorsun onu da bir resimle.
Şarj aleti 60 v motorun üzerinde 5 tane akü var6 akülü elektrikli motorda 24 volt akü olacağını zannetmiyorum. üzerindeki kodu google amcaya sordum
24 voltunu göremedim.
https://www.google.com/search?client=opera&q=6+dzf+20+akü&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
demek ki akülerin 12 volt, şarj aletinde 72 volt gayet normal. ama bir tek aküde 19 volt ölçmen normal değil.Ölçü aleti DC kademesinde ölçtüm öyle gözüküyordu yine resimlerim onuda ama ancak 12 den sonra atabilirim işten çıkınca
Şarj aleti 60 v motorun üzerinde 5 tane akü var
Akülerden iki tanesi biri 8 volt diğeri 10 volt gibi bi rakam gözüküyor güç kaynağına şarja taktım bakalım sonuç ne olucakBu tür güç devreleri gevşekliği hiç sevmez. Akü kutup başı ve ara atlamalarda karta kadar kablolamada gevşek bir yer var ise akım oradan geçmez ve sistem düşük voltaj korumasına geçer.
Aynı şekilde akülerden biri ömrünü tamamladıysa o zamanda aynı sorun olur.
Acaba nekadar tutmam lazım abi böyle şarjdaaküler ölmüş gibi görünüyor, umarım toplarlar da bir süre daha idare eder.
kesin emin değilim ama 14,4 ile şarj edersen ve şarjdan çıktığında 13,8 voltta kalıyorsa olmuş demektir bu süre 16 saat kadar sürebilir. lütfen 2 amperi geçmeden şarj et.Acaba nekadar tutmam lazım abi böyle şarjda
Tamamdır abi çok teşekkürlerkesin emin değilim ama 14,4 ile şarj edersen ve şarjdan çıktığında 13,8 voltta kalıyorsa olmuş demektir bu süre 16 saat kadar sürebilir. lütfen 2 amperi geçmeden şarj et.
bir de sana sadece akü satanların bildiği ama söylemediği bir tüyo. madem elin bu işlere yatkın, ayda bir akülerin yerini değiştir. 1-2-3-4-5 diye numara ver her ay motora giden ilk aküyü değiştir.Aküleri çıkarıp güç kaynağı ile şarj ettim problem çözüldü yardımlarınız için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?