Elektrikli transpalet

Ben şu resimde afedersiniz kullanıcıdan başkasına kusur bulamıyorum. Bunu bizim bakımcı yapmıs deseniz cok daha farklı şeyler söylerdim. Mesleki ahlaksızlıgından tutun onun mudurune amirine kadar demediğim kalmazdı. Ama şu resım beni bakımcıya çok fazla götüremedi. Saygılar...

Oturduğumuz makamdan bakarsak öyle gözükebilir . Diyelim bu mevzu ile ilgili bir adli olay vuku buldu . Bu makineyi inceleyen bilirkişi ilk önce bu makinenin bakım kontrolünü yapanların işi savsaklaması diye rapor tutar .

Şöyle bakalım saat 10:00 operatör nasıl becerdiyse bunu eğdi. Sonra dur şu taşı şuraya sokayımda belki çalışır dedi soktu ve çalıştı. Ve saat 10:03 de taş çıktı tekerin altına Girdi sıyırttırıp birine girdi. (DÜŞÜK İHTİMAL DEĞİL ŞU ANA KADAR OLMAMASI MUCİZE CUNKU BU ALETLERİN YURUMESİ İÇİN ZEMİNİN KAYMAK GİBİ OLMASI GEREKİR ) bu benim senaryom degil olan bu. Sonrasindaki asamalrda bakimciya söylenebiliriz. Düşüncesindeyim

Valla bizim ne düşündüğümüzden çok bilirkişi abilerin ne düşündüğü daha önemli oluyor . Allah merhametlerine bırakmasın bizi ; kimsede kazalanmadan güzel güzel çalışsın.

Kontrolu yapildi. Artik raporu degerlendirip ilgilenmek firmaya ve bakimcilara kaldi. Gereken yapılacaktır diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…