Antitot Üye Katılım 27 Ara 2009 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 31 27 Ara 2009 #1 Merhaba ben Bilgisayar destekli U. dersi için herangi Bir Elektronik Devre arıyorum Proteus ile çizeceğim Moderatör ve üye arkadaşlarım Bana yardımcı olabilirmi...Şimdiden Teşekkür ediyorum...Cevaplarınızı Bekliyorum...
Merhaba ben Bilgisayar destekli U. dersi için herangi Bir Elektronik Devre arıyorum Proteus ile çizeceğim Moderatör ve üye arkadaşlarım Bana yardımcı olabilirmi...Şimdiden Teşekkür ediyorum...Cevaplarınızı Bekliyorum...
ht2lgl Üye Katılım 31 Ara 2006 Mesajlar 597 Puanları 1 Konum ist 27 Ara 2009 #2 mesela buradakilerden seçebilirsin...... Electronics Resource, Electronic Hobby Projects & Circuits, Mircrocontroller, Computer Based Project Circuit
mesela buradakilerden seçebilirsin...... Electronics Resource, Electronic Hobby Projects & Circuits, Mircrocontroller, Computer Based Project Circuit
Konu Sah Antitot Üye Katılım 27 Ara 2009 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 31 27 Ara 2009 #3 ht2lgl' Alıntı: mesela buradakilerden seçebilirsin...... Electronics Resource, Electronic Hobby Projects & Circuits, Mircrocontroller, Computer Based Project Circuit Genişletmek için tıkla ... ingilizce hepsi bişey anlamadım
ht2lgl' Alıntı: mesela buradakilerden seçebilirsin...... Electronics Resource, Electronic Hobby Projects & Circuits, Mircrocontroller, Computer Based Project Circuit Genişletmek için tıkla ... ingilizce hepsi bişey anlamadım
devredizayn Üye Katılım 3 Ocak 2007 Mesajlar 181 Puanları 1 Yaş 40 27 Ara 2009 #4 Şu linke bir gözat www