Xash Üye Katılım 5 Kas 2012 Mesajlar 3 Puanları 1 5 Kas 2012 #1 Bu cihazları bilgisayara bağlamak için ve tartıdan kiloyu çekebilmem için ne yapamam gerekir bir yerde bana kart tasarlamam gerkeiği söylendi ve buraya yönlendirildim konuyu yanlış yere açmış olabilirim fakat yardımcı olursanız sevirim
Bu cihazları bilgisayara bağlamak için ve tartıdan kiloyu çekebilmem için ne yapamam gerekir bir yerde bana kart tasarlamam gerkeiği söylendi ve buraya yönlendirildim konuyu yanlış yere açmış olabilirim fakat yardımcı olursanız sevirim
piskopatisa Üye Katılım 26 Ocak 2007 Mesajlar 112 Puanları 1 Yaş 40 6 Kas 2012 #2 Tartıyı satın alacak isen bütün cihazlarda standart olarak RS-232 çıkışı mevcut. Sana sadece yazılım ile pc'den okumak kalıyor.
Tartıyı satın alacak isen bütün cihazlarda standart olarak RS-232 çıkışı mevcut. Sana sadece yazılım ile pc'den okumak kalıyor.
Konu Sah Xash Üye Katılım 5 Kas 2012 Mesajlar 3 Puanları 1 6 Kas 2012 #3 Elimde mevcut şu an ama pc kablosu mevcut değil onuda temin edicem. Pcden okumayı nasıl yapıcaz o konuda da bilgi verir misiniz ?
Elimde mevcut şu an ama pc kablosu mevcut değil onuda temin edicem. Pcden okumayı nasıl yapıcaz o konuda da bilgi verir misiniz ?
Konu Sah Xash Üye Katılım 5 Kas 2012 Mesajlar 3 Puanları 1 8 Kas 2012 #4 piskopatisa' Alıntı: Tartıyı satın alacak isen bütün cihazlarda standart olarak RS-232 çıkışı mevcut. Sana sadece yazılım ile pc'den okumak kalıyor. Genişletmek için tıkla ... görmediniz sanırım tekrardan daha ayrıntılı açıklar mısınız acaba ?
piskopatisa' Alıntı: Tartıyı satın alacak isen bütün cihazlarda standart olarak RS-232 çıkışı mevcut. Sana sadece yazılım ile pc'den okumak kalıyor. Genişletmek için tıkla ... görmediniz sanırım tekrardan daha ayrıntılı açıklar mısınız acaba ?