Elektrosan Elektronik Yerli PLC (Panel montaj) Ve Proses Kontrol Cihazları

Elektrosan

Üye
Katılım
11 Şub 2010
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
38
Elektrosan Markası 1986 yılından bu yana ısı kontrol cihazları, zamanlayıcı ve sayıcılarla endüstriyel elektronik ürünleri pazarında kendine yer edinmiştir. Son dönemlerde yirmi yılı aşan tecrübesiyle yoğun bir ARGE çalışmasına girmiş ve bu alanda yaptığı maddi ve manevi yatırımla yeniden yapılanmaya gitmiştir.

Ürün gamını sürekli genişleterek yepyeni bir kurumsal kimlik altında, çağdaş vizyon anlayışıyla öncelikli amacının müşterilerinin memnuniyetini sağlamak olduğunu hiç bir zaman unutmadan dinamik ve uzman ekibiyle bugüne kadar elde ettiği başarıları daha ileriye götürmek üzere hizmetlerine devam etmektedir.

"Elektrosan" PLC, Analog Termostatlar, Dijital Termostatlar, Motor Sürücü, Soğutma Termostatları, Dijital Sayıcılar, Dijital Zamanlayıcılar, Röleler, Panelmetreler

info@elektrosanelektronik.com
alper@elektrosanelektronik.com
 
Gerçekten kendi imalatınızmı bunlar...? Ürünler hakkında pek bilgi yok...
Mesela Anadolu serisi PLC 16 giirş 16 çıkış yazılmış genişleme modülleri mevcut denmiş ama kaç giriş çıkışa kadar genişliyor...? Ekran boyutu kaç inç'tir...? Analog girişler kaç bittir...? Program kapasitesi(hafızası) nedir...? Nasıl programlanır...? Yazılımını nerden bulacağız, ücretlimi ücretsizmi...?
Kısacası Kapsamlı bir Datashet olması gerekmezmiydi.
Şimdi ben bu üründen almak istesem hangi ihtiyaca cevap vereceğini nasıl anlayacağım...?
 
Ertek 68 merhaba,

Yazılım ücretsiz olup tamamen yerli imalattır. 2-3 aylık süreçte çok yeni ürünlerimi de çıkacak. Fiyat konusunda size yardımcı olacağım. cagatay@elektrosanelektronik.com adresine mail göderirseniz sevinirim.



1. Our PLC’s have 10-bit (0-1024) resolution for both Analog Inputs and Analog Outputs
2. Our PLC’s have its own Ladder Diagram Editor which is easy to learn and write your own program.
3. PID command is available in our Ladder Diagram Editor. You can use upto 16 PID commands in your program.
4. Programming cable for our PLC’s can be supplied to you with your first order. However, it’s easy to make it yourself with DB9-female connector and RJ11-6pin connector. You may need also a USB-to-RS232 converter if your computer doesn’t have any COM port output.
 
her seyiyle türkce diyorsunuz fakat aciklamalariniz ingilizce ..ayrica internet sitenize giriyorum.plc lerin kullanma kilavuzlari bile yok sözde ücretsiz demissiniz.saygilarimla.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…