İyi günler. Ekte resimleri olan cihazı ısı kontrol için çıkış ucunda nasıl bir termokupl kullanmak gerekir. Ben WZP Tp100 kullandım ölçmedi. "J" Fe-Const kullandım ölçmedi. Bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günler. Ekte resimleri olan cihazı ısı kontrol için çıkış ucunda nasıl bir termokupl kullanmak gerekir. Ben WZP Tp100 kullandım ölçmedi. "J" Fe-Const kullandım ölçmedi. Bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 94588Ekli dosyayı görüntüle 94589
Tp 100 yazmışım kusura bakmayın. Evet ölçtüm Direnç değerinde değişme oluyor. Alt resimdeki pt100 kullandım. Kullandığım da tek renk Kablolar var. + ve - yok.
Tp 100 yazmışım kusura bakmayın. Evet ölçtüm Direnç değerinde değişme oluyor. Alt resimdeki pt100 kullandım. Kullandığım da tek renk Kablolar var. + ve - yok.
Maalesef menü de yani el işareti olan tuşta kontak kapatma açma derecesi çıkıyor ok tuşları ile de ilerliyorum azaltma çoğaltma yapıyor. Tuşlara basılı tuttum falan ama nafile. Fişe direk takınca 510 yazısı çıkıyor. Pt100 bağlayınca 30larda bir değer çıkıyor. Fe-Const bağlayınca 8 değeri çıkıyor. Isitsamda yükselmiyor. Elimde 3 adet var. Bozuk değil tahminimce çünkü köpük kutuda ve bantlıydı
Şöyle bir test yaptım. Sensör çıkışına 1k pot bağladım. 25 derecede 148 ohm, 100 derecede 634 ohm ölçtüm. Bu değerleri veren sensör hangisi olabilir. Araştırıyorum ama bulamadım.
Şöyle bir test yaptım. Sensör çıkışına 1k pot bağladım. 25 derecede 148 ohm, 100 derecede 634 ohm ölçtüm. Bu değerleri veren sensör hangisi olabilir. Araştırıyorum ama bulamadım.
Ustacığım inanın denemediğim kombinasyon kalmadı. İçini söktüm. Pcb de Bi işaret vardır belki diye yok. Birde bu iletiye yüklediğim parçayı deneyeceğim. Ölçü kısma bu cihazı bağlayacağım.