Yabancı sitelerdeki kullanıcılar da oyuncular Türkiyedekiler de.Eğer öyle bir ürün olursa emin olun yabancı ülkelerde kapış kapış gider. Reddit diye bi forum var orda bu sorunu yaşayan tonlarca insan var. Reddit mouse lag. Dirty electric lag reddit.. Electric mouse lag reddit. Yazarsaniz karşınıza çıkar. Orda biraz daha kapsamlı bilgiler var sorundan muzdarip olanlar daha iyi bir şekilde açıklamış
Adam.. PARDON.. Bey, bari bi link atsan da orası neresi görsek.@Mr_YAMYAM bu ürün işimize yarar mı? He bu arada yine reddit forumunda Rocketfish hts4119 isimli bi cihaz ile sorununu çözen 2/3 arkadaş var biraz internetten baktım emi/rfi ile ilgili birşeyler yazıyor. Sanırım Türkçe karşılığı aşırı gerilim koruyucu. Bi bakın belki siz daha iyi anlarsınız. Yukarıdaki ürün ile aynı işlevi mi felan mi görüyor yani
Merak buyurma Serkan. Ben bu olaya sanıldığından daha ciddiyetle bakıyor ve araştırıyorum. Ancak belirttiğim üzere bu sorunu daha doğrusu gerçekten şebeke sorunu ise, test etme şansım bulunmuyor.Bu sorunun önceki mesajında da belirttiğim gibi iki olasılığı var.
Biri donanım sorunu.
İkincisi sebeke sorunu.
Sebekedeki bir çok sorun genelde donanıma saldırır. Voltajdaki pikler gelen harmonikler v.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?