murtezza Üye Katılım 6 Şub 2009 Mesajlar 47 Puanları 1 Yaş 73 21 Nis 2009 #1 EMO (Elektrik Mühendisleri Odası) İstanbul Şubesi, PLC Eğitimlerine başlamış arkadaşlar... Ayrıntılara ve başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. EMO - PLC EĞİTİMİ (İSTANBUL) http://www.emo.org.tr/misem/egitim_detay.php?egitimkod=450001821&sube=6 Son düzenleme: 21 Nis 2009
EMO (Elektrik Mühendisleri Odası) İstanbul Şubesi, PLC Eğitimlerine başlamış arkadaşlar... Ayrıntılara ve başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. EMO - PLC EĞİTİMİ (İSTANBUL) http://www.emo.org.tr/misem/egitim_detay.php?egitimkod=450001821&sube=6
iriver Üye Katılım 14 Eyl 2008 Mesajlar 88 Puanları 1 Yaş 40 27 Nis 2009 #2 ben kayıt yaptırdım fiyat iyi gerçekten dışarıya göre.ancak şu anda 10 kişi dolmadığı için mayısa ertelediler.
ben kayıt yaptırdım fiyat iyi gerçekten dışarıya göre.ancak şu anda 10 kişi dolmadığı için mayısa ertelediler.
Konu Sah murtezza Üye Katılım 6 Şub 2009 Mesajlar 47 Puanları 1 Yaş 73 15 May 2009 #3 EMO İstanbul - PLC Eğitimi tarihleri belli oldu arkadaşlar... EMO - EGT.01 PLC TEMEL EĞİTİMİ (İSTANBUL)
EMO İstanbul - PLC Eğitimi tarihleri belli oldu arkadaşlar... EMO - EGT.01 PLC TEMEL EĞİTİMİ (İSTANBUL)
omerhoca76 Üye Katılım 25 Ocak 2009 Mesajlar 137 Puanları 1 Yaş 54 29 May 2009 #4 Bu kursu kaçıran yada katılamayan arkadaşlar için İstanbul Bahçelievler de ÜCRETSİZ PLC kursu var. Detaylı Bilgi ve Müracat için Hasan TALAS ( Teknik Öğretmen ) ( Cep Tel : 0 505 789 28 54 )
Bu kursu kaçıran yada katılamayan arkadaşlar için İstanbul Bahçelievler de ÜCRETSİZ PLC kursu var. Detaylı Bilgi ve Müracat için Hasan TALAS ( Teknik Öğretmen ) ( Cep Tel : 0 505 789 28 54 )
Konu Sah murtezza Üye Katılım 6 Şub 2009 Mesajlar 47 Puanları 1 Yaş 73 17 Haz 2009 #5 EMO (Elektrik Mühendisleri Odası) İstanbul Şubesi, PLC Eğitimleri 2. Grup 3 Temmuz'da başlıyor... Ayrıntılara ve başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. EMO - PLC EĞİTİMİ 2. GRUP (İSTANBUL)
EMO (Elektrik Mühendisleri Odası) İstanbul Şubesi, PLC Eğitimleri 2. Grup 3 Temmuz'da başlıyor... Ayrıntılara ve başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. EMO - PLC EĞİTİMİ 2. GRUP (İSTANBUL)
omerhoca76 Üye Katılım 25 Ocak 2009 Mesajlar 137 Puanları 1 Yaş 54 24 Tem 2009 #7 assssa' Alıntı: fiyatı o kadar da uygun değil. Genişletmek için tıkla ... ücretsiz kurs istersen Ücretsiz Mesleki Eğitim Kursu - Ana Sayfa
assssa' Alıntı: fiyatı o kadar da uygun değil. Genişletmek için tıkla ... ücretsiz kurs istersen Ücretsiz Mesleki Eğitim Kursu - Ana Sayfa
Konu Sah murtezza Üye Katılım 6 Şub 2009 Mesajlar 47 Puanları 1 Yaş 73 10 Ağu 2009 #8 tanay' Alıntı: İstanbul'da Tamamı Uygulamalı PLC eğitimleri devam ediyor... Yeni eğitim 14 Ağustos'da... Kaçırmamanızı tavsiye ederim, kontenjan sadece 10 kişi... Ayrıntılı bilgi ve başvuru için aşağıdaki linke bakınız... EGT.01 PLC EĞİTİMİ 3. GRUP (İSTANBUL) Genişletmek için tıkla ... İstanbul'da Tamamı Uygulamalı PLC eğitimleri devam ediyor... Yeni eğitim 14 Ağustos'da... Kaçırmamanızı tavsiye ederim, kontenjan sadece 10 kişi... Ayrıntılı bilgi ve başvuru için aşağıdaki linke bakınız... EGT.01 PLC EĞİTİMİ 3. GRUP (İSTANBUL)
tanay' Alıntı: İstanbul'da Tamamı Uygulamalı PLC eğitimleri devam ediyor... Yeni eğitim 14 Ağustos'da... Kaçırmamanızı tavsiye ederim, kontenjan sadece 10 kişi... Ayrıntılı bilgi ve başvuru için aşağıdaki linke bakınız... EGT.01 PLC EĞİTİMİ 3. GRUP (İSTANBUL) Genişletmek için tıkla ... İstanbul'da Tamamı Uygulamalı PLC eğitimleri devam ediyor... Yeni eğitim 14 Ağustos'da... Kaçırmamanızı tavsiye ederim, kontenjan sadece 10 kişi... Ayrıntılı bilgi ve başvuru için aşağıdaki linke bakınız... EGT.01 PLC EĞİTİMİ 3. GRUP (İSTANBUL)