Emo 2 güne bir mesaj yolluyor; AKP' in odaları yok etme yasasına karşı imza kampanyasına katılmıyormuşum...
Katılmıyorum arkadaş AKP az bile yapıyor bunlara....
Yeni mezun bir mühendis iken EMO' ya gittim orda çalışan mühendislerin tavrı okadar kabaydı ki yüzüme bile bakmadan odaya kayıt olmadan hiçbiryerde çalışamıyacağımı söylediler. Tabi ki ben nasıl yani falan moduna girdim sonra direk sözü kayıt olmaya ve mezun olduğum günden itibaren olan aidat borçlarıma getirdiler... Çalışmadığım aylarında aidat borçlrını benen çatır çatır aldılar... İş ararkende bana ufacık bile olsa faydaları olmadı...
Daha sonra iş bulamayınca 1500 Tl maaşla bir proje firmasında işe başlamak zorunda kaldım... Tabi bu maaş EMO' nun belirlediği en az ücret tanımının altında... Sonra EMO' ya gidip durumu izah ettim adamların bana dediği laf; " kabul etmeseydin kardeşim " oldu...
İşte orda EMO' nun ne kadar gereksiz bir kurum olduğunu anladım...
Yani beni ve benim gibi birsürü mühendisin patronlar tarafından sömürülmesine izin veren EMO varsın tamamen kapansın...
Kime ne faydası var... Eğer EMO' nun birilerine yada herhangi birşeye faydası varsa söyleyin bilelim...
O iş emo nun değil hükümetlerin işi....Yani beni ve benim gibi birsürü mühendisin patronlar tarafından sömürülmesine izin veren EMO varsın tamamen kapansın...
Kime ne faydası var... Eğer EMO' nun birilerine yada herhangi birşeye faydası varsa söyleyin bilelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?