eksik bilgi sinava girince diplomalari da adrese yollayacaklarmis.EMO' dan bir mesaj aldım değerli meslektaşlarım TFF mezunları sadece 1 sınava girerek mühendis olacakmış...
Buradan piyasasadaki mühendis arkadaşlarıma sesleniyorum sizlerin 4000 TL' ye yapacağınız işi TFF' den geçerek mühendis olmuş çakma bir mühendis 1000 TL' ye yaparım diyerek sizin ekmeğinizle oynayacaklar böyle şeylere hazırlıklı olun... GARDINIZI ALIN...
Ayrıca benim gaspçı TFF' li arkadaşlarım size sesleniyorum ve öncelikle sizi Allah' a havale ediyorum hakkız yere başkasının ekmeğine göz dikmek kul hakkı yemektir. Kul hakkını görmezden gelirseniz biz mühendisler olarak hakkımızı yedirmeyiz zaten rahat olun siz...
Saygılar....
eksik bilgi sinava girince diplomalari da adrese yollayacaklarmis.
ya ne caydırması ben özelde çalışıyorum namusumla çalışıp vergilerimi verip yasalara uymama rağmen devletin umrunda değilim oysa memur olsam, hafta sonum bana kalır, kovulma riskim olmaz, tüm haklara sahip olurum, maaşım çok çok dolgun olur, kovulma riskim olmadığı ve maaşım dolgun olduğu için kredi çeker hemen ev alabilirim vs. vs. birsürü ayrıcalık ve hak.... Yapacak bişi yok arkadaşlar 2014'te kısmetse bende memur olup pastadan payımı alacam... Böylece iyi bir mühendis olmak için potansiyeli olan bir insanda ülke şartlarından dolayı memur olup heba olacak...
Ayrıca ek olarak malesef devlet fabrikalar kurup istihdam yaratmak yerine olanıda satıp memur maaşı için kaynak yaratıyor ve kamuda çalışacak yer ve gerek olmamasına rağmen hersene oy için 100 binlerce 657 alıyor. Yazık günah yaa bu ülkenin üreten insanına... Nereye gidiyoruz böyle iflas edip helak olacağız... Millet kutuplaşıp birbirini katledecek ki zaten olaylarda başladı zaten...
Benden EMO' ya saygılar umarım orada çalışan birileri okumuştur TFF ile ilgili yorumlarımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?