Emodan Memmun Muyuz?

identify

Üye
Arkadaşlar sizi bilmem ama ben Emo'dan hiç memmun değilim. Kendi işinden çok siyasi parti gibi hareket ediyor. Emodan aldığım smslerin ve maillerin tamamına yakını siyasi içerikli.
Bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum saygılarla....

Son düzenleme:

Beni temsil eden icraat olarak yetersiz veya yanlış işler yapsa bile ismen beni temsil eden bir kuruluş hakkında memnuniyetsizliği uluorta dile getirmek hoş olmaz.
Nasıl ki sevdiğiniz bir dostunuzun kusurunu gördüğünüzde bu kusurunu onu rencide edecek şekilde herkes içinde söylemeyip çekip bir kenara söylüyorsanız burda da yol ve yöntem aynı olmalıdır.
Evet bende EMO'nun siyasi görüşü ön planda olan bir kuruluş olmasından rahatsızım(aynı görüşte olmamıza rağmen). Teknik odalar siyaset yapmamalı, asıl yapması gereken görevler dururken kendi üyelerini toplumu kutuplaştıracak hareketlerden kaçınmalıdır.
Ülkedeki hertürlü yeniliğe karşı çıkıyor derken neyi kastettiniz bunuda açarsanız memnun olurum. Yapılan özelleştirmelerden bende bir T.C. vatandaşı olarak son derece rahatsızım söylenecek çok şey varda siyasi içerikli yazılar forum kuralları gereği yasak olduğundan burada nokta diyorum.

bu ulkede kim çıkarları için birsey yapmıyorki.herkez saksakcı gemisini yuruten kaptan yani herkezin kendi çıkarları ülke menfatinin üstünde kesin kendi adamları pastadan pay alamadığı içindir bu feryat .Tabi hükemetinde ne kadar adil davrandığı mechul ozellestirmelerde cogu yeri olfum fiyatına kendi yandaşlarına peşkeş çekti kar yaptıgı işletmeleri özelleştirmemin amacı ney petkim turk telekom bunlardan zararmı yapıyordu.Bir devletin iletişimini ozellestirmesini aklınız ala biliyormu hele bu kadar dusmanın varken

Mesajımın son kısmını editliyorum. Bakın ben doğuya gitmiştim geçen ve Diyarbakır Şubesinin yayınını görmüştüm Şırnak Tedaş'da. Alıp okumaya başladım şok oldum Emo şubesinden çok terör örgütünün propogandasını yapan bir şubeye dönüşmüş nerdeyse. Sonra bunu Ankara Genel merkezine bildirdim hiç bir cevapta alamadım.

@identifye
Siyasi bir konu bu!Onun için birşey söyliyemiyoruz!

Ben EMO'dan konuşmak istemiyorum, zira FullAs'a katılıyorum. EMO'yu konuşmayı en çok biz haketsek de bu bizim aramızda. Çünkü EMO'yu genel olarak değerlendirmek yanlış olur diye düşünüyorum. Ancak İdentify'e de kesinlikle katılıyorum. EMO şöyle EMO böyle değilde işte tam olarak böyle konuşulmalı bence Sayın İdentfy. Yanlış varsa şu yanlış. Bunun da arkasını ararız. Lütfen siyasi içeriklere girmeyelim. Çünkü biz bilim insanlarıyız...

Haklısınız arkadaşlar biraz siyasi içerikli oldu sanırsam o yüzden konunun kapatılmasını rica ediyorum

Konu, açan kişinin isteği üzerine çöplüğe taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…