En ucuz 3.5-5.7 arası renkli olmayan ekran?

Analyzer

Üye
Katılım
15 May 2007
Mesajlar
192
Puanları
1
Selam,

Bir uygulamam için Fatek FBS serisi ile haberleşen 3.5-5.7 arası en ucuz hmi'yi arıyorum. Fiyat çok önemli. Ne tavsiye edersiniz. Fiyatıyla yazarsanız memnun olurum. Teşekkürler,

Analyzer
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
fatek ile haberleşiyormu bilmiyorum hiç denemedim ama hmi olarak delta ürünler hem fiyat olarak hem kullanım kolaylığı olarak çok uygundur
 
Eğer Fatek PLC kullanıyor isen Beijer operatör panelleri de bilmelisin. Bence Hem Kalite hem de fiyat iyi. Belki daha ucuz olanları olabilir ama hiç biri BEİJER ile kıyaslanamaz.

Fiyatı ve Bröşürleri için kataloglar bölümünden Beijer HMI kısmından indirebilirsin.
 
Selam,

Yeni Beijer eski Hitech panelleri Fatek ile kullandım kullanıyorum zaten. Ancak fiyat olarak fark var. Ayrıca Beijer ile kıyaslanmaz demişsin ancak delta da easy de gayet yakın kalitede Beijer'e. Benim asıl kriterim fiyat bu projede. Beijer yüksek kalıyor.

Analyzer
 
bildiğim kadarıyla piyasada satılan o.panel markalarının bazılarında var 4.7'' hmı aradığınız ürün 3.5'' ve 5.7'' arasında ise Beijer H-T50b-S sizin için uygun görünüyor fiyat çok önemli diyorsanız çokda pahalı bir ürün değil listesi 285.00(€)Euro Bayilerimizle veya bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Petek Teknoloji Ltd.
 
Cermate paneller hem fiyat olarak hemde kalite olarak diğer paneller ile rekabet içinde üst seviyelerdedir
 

Forum istatistikleri

Konular
129,001
Mesajlar
922,406
Kullanıcılar
451,214
Son üye
Yalnız araba

Yeni konular

Geri
Üst