onurtrkylmaz
Üye
Çok Elektrik bilgim yok tanıdıklarıma sordum onlarda çözemedi. Yardımınız için teşekkür ederim kontaktörü sadece ısı kontrolü korumak amaçlı kullanmak istedim zarar gelmesin diye. Şimdi anladığım kullanma kılavuzundaki A2 den mi çıkış yapmam gerekiyor ? Role kullanmadan bağlıyabilirmiyim. Teşekkür eserimSistemi pıd kullanabilmek için kontaktor değil kontroler in ssr çıkışını ve ssr kulanmalisin. Şu an kullandığın kuru kontak çıkışı rezistans kontrolü için değil.
Pıd değil on off kullanmak istersen AL2 kuru kontak çıkışını parametre ayarı yaparak kullanabilirsin.AL1 sadece alarm çıkışı içindir. Kullanım kılavuzunu dikkatli okumanı öneririm.
Kantaktör bağladım zaten emin hocanın dediği gibi de bağlantılarımı değiştirdim rezistansa Elektrik geldi ama set değeri 32 ilken sıcaklık sürekli yükseldi. Dediğiniz parametreyi ısı kontrol cihazının içinden ayarlar kısmından bulup düzelteceğim. Isı kontroldeki kablo çıkışlarını düzeltmem gerekir mi doğru mu ?Isi kontrol cihazının AL2 ile ilgili parametrelerinde gerekli değişiklikleri yaparak kullanabilirsin.rezistans gücü yüksek olduğu için cihaz içindeki role çekilecek akımı kaldırmaz. Kontaktor baglamaniz gerekir.
C/A2 role çıkışının 13-14 nolu baglantilarini kullanarak kontaktoru süreceksiniz.Kantaktör bağladım zaten emin hocanın dediği gibi de bağlantılarımı değiştirdim rezistansa Elektrik geldi ama set değeri 32 ilken sıcaklık sürekli yükseldi. Dediğiniz parametreyi ısı kontrol cihazının içinden ayarlar kısmından bulup düzelteceğim. Isı kontroldeki kablo çıkışlarını düzeltmem gerekir mi doğru mu ?
Aynı zaman da 11 den 17 bağladığım fazı 11 den 13 aktaracağım değil mi ? Bağlantımı şemadaki haline çevirip yapsam çalışır mı ? Kantaktörün a2 sine faz bağladım onları değiştireyim mi ? Eski bağlantısında olduğu gibi yoksa kalsın mı yordum biraz seni . Çok teşekkür ederimC/A2 role çıkışının 13-14 nolu baglantilarini kullanarak kontaktoru süreceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?