Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı'ndan Müjde: Kölelik Geri Geliyor

ct

Üye
Katılım
23 Mar 2008
Mesajlar
161
Puanları
1
İşçilerin gerekirse 16-18 saat çalışmasını isteyen bakan gerekirse o direkte 18 saat çalışılacak dedi. Bakanımızı sadece 10 saatliğine o direklerde görmek isteriz. Patronlar jip alacak diye insanları köle haline getirmenin anlamı nedir? Elektrik direklerinde yaşanan kazalardan da mı haberi yok bu bakanın? Çok yazık...

***Haberden Alıntıdır***
Yıldız, Türkiye’nin kalkınması adına işçilerin, eğer gerekiyorsa 16-18 saat arasında çalışması gerektiğini ifade etti, “Bizler gelişmekte olan Türkiye olarak mutlaka yeri gelecek 16-18 saat çalışabileceğiz. Değişimi iyi idare edebilmek adına bunu mutlaka yapmak lazım. Ben biliyorum ki benim işçim işini bitirmen çıktığı direkten inmez. O direkte sorunu 8 saatte çözerse 8 saat 18 saatte çözerse 18 saat çalışır. O yüzden biz uzlaşı içerinde bütün emeklerimizi beraber ortaya koyarak Türkiye’yi geliştireceğiz” dedi.
**********************

Haberin linki:

Bakan: "İşçi gerekirse 16-18 saat çalışacak!"
 
doğru adam 18 saat çalışacak yorulacak sonra dikkati dağılacak ufacık bir hatada azraille tanışacak hele hele bizim meslekte bazen söylenen kelimelere dikkat etmek gerekir.
mantık aslında tek değilmi tek eleman çok iş 18 saatte vardiyalı adam çalıştırılamaz değilmi
tek başına 18 saat.hem az maliyet yazık bu düşüncelerle nereye kadar gidicez kalkınacaz
hayırlısı
 
çok güzel maaş veriyorlarya asgari ücretle çalışan köle çok ne sosyal hak nede farklı maaş ben anlamıyorum bu asgari ücreti hazırlayan komisyon neye göre hazırlıyor ha tüm sosyal hakla(senede dört maaş ikramiye,yakacak yardımı kira yardımı çocuk yardımı v.s) beraber hazırlanıyorsa neden bunların verilmesi için bir kanun ve ya yasa yok 600 tl ye kim karın doyurur bu memlekette.Belki konuyu biraz saptırdım ama affınıza sığınıyorum bu geldi aklıma benimde..
 
sistem yanlış eğitim yanlış anlayış tamami ile yanlış sayın içişleri iyi söylüyor hoş söylüyor gerekirse ülke kalkınması için elbette öz veri ile çalışır ter dökeriz lakin bunun karşılığı olmalı somut gerçekler görmeliyiz hem ülke gelişimi namına hem sosyal alanda halkın emeğine karşılık somut adımlar atılmalı bi kere en önemlisi şu insanlar ter döküyorsa bu emeğin karşılığı olarak cebinde kendisini ısıtacak bi miktar canlının oldunu hissetmeli bu halk ama bunu halk hissetmeli burjuva patronları değil sömürgeci güçler değil sistem yanlış sebebi şu bizim lokal çalışma sistemimiz yok buna milletçe alışamadık maşşallah öyle yetenekli öyle zekiyizki herkez her işi çok iyi biliyormuş gibi hareket ediyor eğer bir insan daha ilk okulda mezun olmadan okullarımızda o insanın eğilimli olduğu alan tespit edilse ve o alana yönlendirilse o alanda o çocuk eğitim alsa stajını yapsa mezun olduktan sonrada ona eğitimini aldığı alanda istihdam sağlasa ve bu insan sadece çekirdeğinden beri eğitimini aldığı işi uygulama ve geliştirmeye çaba gösterse emin olun ki ne japonya nede başka bir ülke 30yıl sonra karşımızda duramaz hemde yöneldiğimiz hiç bir alanda karşımızda duramazlar.
 
Devlet büyüklerimiz alışkın...
Ver gazı "Allah Allah" diyerek ölüme koşar bu millet...

Direk üzeinde 18 Dk. çalışsın o sayın bakan... Biz 24 saatte çalışırız...
Garanti etsinler, ülke kalkınacak, çocuklarımız, torunlarımız rahat edecek... Aç karna da çalışırız...

Geçtiiiiii........
Çanakkale geçilmez dediler 250000 vatan evladı şehit... Eşleri dul, çocukları yetim...
Sonra Serv imzalandı. Herifler ellerini kollarını sallayarak geçtiler Çanakkale'yi...
Sonra şehit oğlu şehitlerin kanıyla bir kez daha sulandı bu topraklar... Kurtuluş savaşı....
Bitti mi ?
Hayır !!!
Madem apo şerefsizine imaralıyı özel ada yapıp, beyler gibi bakacaktık...
Neden o gencecik fidanlar koparttınız ?

Herşey ortada...
Şimdi de kalkmış, işçinin çok çalışmasını istiyorlar...
Olur beyim, olur da "HAYVAN ÇOOOOKKKK TERLİ" çok yorgun, çok susuz ve çok açççç!!!...
 
enerjı bakanı olacak herıfe ,asgarı ucretle 380kv vermek lazım, bel kı o zaman ne dedıgını bılır.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,312
Mesajlar
925,225
Kullanıcılar
451,761
Son üye
trapcx

Yeni konular

Geri
Üst