Kesmez hocam teşekkür ederim. Fazlaca soru sordum biliyorum. Şimdi de batarya yı sökünce cihazın çalışması için bir devre ihtiyacı olacak sanırımBence pilin şarz beslemesini iptal etmelisin veya çıkarmalısın... lityum pillerin tam şarzda uzun süre kalması tehlikeli. yangın tehlikesi var
Hocam verdiğiniz değerde kondansatörü internetten sipariş verdim. Gelince deneyeceğim bu arada batarya kablolarını söktüm cihazdan.usb güç kablosunu bağladım çalışır mı diye maalesef çalışmadı cihazönce kondansatör olayını dene. bakalım oluyormu.
normalde laptoplar bataryasız çalışabiliyor. sizin cihazda pilsiz çalışabilir.
Hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ancak her iki sistemde de batarya üzerindeki mikro işlemciyi söküp beslemeyi bu mikro işlemci üzerinden yapmam gerekiyor. Bir nevi cihaz bataryadan çalışıyor ima si verilecek. Bu şekilde yaparsam Kesmez hocamın tavsiye ettiği kondansatör ile otomatik açılmayacak. Bunun yerine başka bir seçenek yokmu , ben cihazın normal şarj portundan çalıştırmak istiyorumBenzer sistem sayılabilir . değişik versiyonlar diyelim .
Bataryaya yapışık olan mikroişlemci .
Hocam en üstte ki yöntemi deneyeceğim. İnşallah navigasyon cihazında da ise yarar
Hocam merhaba, cihazın birini yaktım maalesef cihaz artık hiç açılmıyor, batarya kablolarını tekrar lehimledim. cihazda şarj ışığı yanıyor ama hiçbir şekilde ekran açılmıyor. Maalesef bu şekilde olmadı. Diğer cihazı kesmez hocamın kondansatör yöntemiyle otomatik açılmasını sağlayacağım, cihazın arkasına laptop fanı monte edip bu şekilde soğutmasını sağlamayı düşünüyorum.
hayırlısı ile sonucu yazmanız !!!
kolay gelsin sağlıcakla kalın .
Hocam merhaba, cihazın birini yaktım maalesef cihaz artık hiç açılmıyor, batarya kablolarını tekrar lehimledim. cihazda şarj ışığı yanıyor ama hiçbir şekilde ekran açılmıyor. Maalesef bu şekilde olmadı. Diğer cihazı kesmez hocamın kondansatör yöntemiyle otomatik açılmasını sağlayacağım, cihazın arkasına laptop fanı monte edip bu şekilde soğutmasını sağlamayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?