Öncelikle şunu söyleyeyim fiyatlar arasında değişiklik yoktur. Dediğim gibi birinde dağıtım bedeli eklenirken diğerinde ekli haldedir.@ZE_dere teşekkür ederim bilginiz için , peki bunu kendimiz mi belirliyoruz yoksa belli bir kwh saatin üzerinde olduğu için otomatikman nihai kullanıcı oluyoruz ortalama fiyatta değişikler oluyor mu onları hesaplıyım bari.
Ben bu konuda EPDK yı da dağıtım firmasını da aradım ama tatmin edici bir cevap alamadım. Fakat anladığım kadarıyla(EPDK'ya yazılı olarak sordum net cevap gelince burada paylaşırım) yıllık tüketimde belli bir kWh ti geçerseniz. (sınırı bilmiyorum öğrenince paylaşırım) Nihai kullanıcı tarifesine giriyorsunuz. Size bir dosya göndereyim tüketimlerinizi oraya girip Kontrol edebilirsiniz. Tarife yerine kendi tarifenizi kopyalayıp yapıştırın bir sekmede de önceki tarifenizi kopyalayıp yapıştırın. Fark var mı görürsünüz. Normal şartlarda olmaması lazım. Sizin dağıtım firmanız biliyor olabilir bir de siz sorun isterseniz Öğrenirseniz bekliyorum.Evet yeni bir sözleşme yapmıştık , ama bu sözleşme 4 tesisimizden 2 tanesini kapsıyordu , fakat hepsi aynı tarifeden fiyatlandırılmaya başlandı.