eplan için sorum olacak

erkanb16

Üye
arkadaşlar herkese merhaba öncelikle çok faydalı bir site yeni üye oldum. deneyimlerinizden faydalanmak ve bilgi sahibi olmak istiyorum. eplanda daha yeniyim bi sistemin güç devresini çiziyorum ve 24V dağılımı yapıyorum 24vdc1 24vdc2 24vdc3 diye 24vdc1 kısmına 24vdc1 yazdığımda 24vdc2 de 24vdc1 oluyor 24vdc2 kısmına 24vdc2 yazdığımda 24vdc1 kısmı 24vdc2 oluyor bunu neden yapar arkadaslar daha acemiyim. ilginize tesekkür eder herkese keyifli forumlar dilerim

Ekli dosyalar

• güç.pdf
    66.8 KB · Görüntüleme: 17
Arkadaşım yazdığından hiçbirşey anlamadım! Lütfen daha anlaşılır ve özellikle senden ricam noktalama işareti kullanarak yazarsan eğer, anlatmak istediklerini daha sağlıklı anlatabilirsin diye düşünüyorum.

Bir dosya ekledim orada daha açılayıcı olur herhalde

@erkanb16 pointleri silip tekrar yerleştirmeyi denediniz mi ? Yeni bir sayfada tekrar düzenleyin veya deneyin.Karşılaştığınız sorunu yapmaya çalıştım fakat olmadı.

yeni bir proje sayfası oluşturdum, ve güç devresini sıfırdan çizdim,daha sonra mevcut projeme yeni çizdiğim güç devresini ekledim ve sorun ortadan kalktı. Teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…