zidane101 Üye Katılım 5 Mar 2011 Mesajlar 7 Puanları 1 14 Ağu 2019 #1 Arkadaşlar merhaba. EPLAN Programını yeni kullanmaya başladım. Kapak sayfası oluşturmak istiyorum. Fakat aşağıda fotoğrafta gözüktüğünü gibi hiçbir kapak sayfası gelmiyor. İnternette izlediğim videolarda birçok kapak şablonu bulunmakta. Ne yapmam gerekiyor. Birde elinizde kaynak varsa gönderebilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba. EPLAN Programını yeni kullanmaya başladım. Kapak sayfası oluşturmak istiyorum. Fakat aşağıda fotoğrafta gözüktüğünü gibi hiçbir kapak sayfası gelmiyor. İnternette izlediğim videolarda birçok kapak şablonu bulunmakta. Ne yapmam gerekiyor. Birde elinizde kaynak varsa gönderebilir misiniz?
adem_cotak Paylaşımcı üye Katılım 19 Tem 2012 Mesajlar 461 Puanları 106 Konum Denizli 21 Ağu 2019 #2 Formların olduğu dosyada aramalısın
Konu Sah zidane101 Üye Katılım 5 Mar 2011 Mesajlar 7 Puanları 1 21 Ağu 2019 #3 @adem_cotak arkadaşlardan dosyaları temin ettim adem bey. Aslında klasör içinde dosyalar var fakat program görmüyordu. Bu arada formlar kısmındayım. Teşekkürler.
@adem_cotak arkadaşlardan dosyaları temin ettim adem bey. Aslında klasör içinde dosyalar var fakat program görmüyordu. Bu arada formlar kısmındayım. Teşekkürler.
Sedf Üye Katılım 13 Tem 2017 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 29 4 Mar 2020 #4 Aynı sorunu yaşıyorum dosyaları paylaşmanız mümkün mü?
adem_cotak Paylaşımcı üye Katılım 19 Tem 2012 Mesajlar 461 Puanları 106 Konum Denizli 5 Mar 2020 #5 Sedf' Alıntı: Aynı sorunu yaşıyorum dosyaları paylaşmanız mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... Başlık/Kapak sayfasının uzantısı .f26 dır. PC den aratıp yerini bulabilirsiniz.
Sedf' Alıntı: Aynı sorunu yaşıyorum dosyaları paylaşmanız mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... Başlık/Kapak sayfasının uzantısı .f26 dır. PC den aratıp yerini bulabilirsiniz.
Sedf Üye Katılım 13 Tem 2017 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 29 5 Mar 2020 #6 adem_cotak' Alıntı: Başlık/Kapak sayfasının uzantısı .f26 dır. PC den aratıp yerini bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Olması gereken yerde bulunmuyor. İndirdiğim dosyadan kaynaklı olarak eksikleri bulunuyor sanırım.
adem_cotak' Alıntı: Başlık/Kapak sayfasının uzantısı .f26 dır. PC den aratıp yerini bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Olması gereken yerde bulunmuyor. İndirdiğim dosyadan kaynaklı olarak eksikleri bulunuyor sanırım.
⚡mehmet sönmez⚡ Katılımcı Üye Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 368 Puanları 56 Konum istanbul 5 Mar 2020 #7 sayfa tıpını degıstır , aradığın formlar gelececektır,,,,,,
gndz45 Üye Katılım 21 Şub 2024 Mesajlar 6 Puanları 1 Yaş 25 21 Şub 2024 #8 Bende de gözükmüyor biri yardımcı olabilir mi