EPLAN P.8 eğitimi veriyorum arkadaşlar.Eplanın uzman kullanıcısıyım
Fiyat olarak da çok fazla istemiyorum.Maksadım böğle profesyonelce bi cad değil mühendislik programını her teknik arkadaşımın öğrenmesini sağlamaktır.
Eğitim programı Dersler ve Proje uygulamaları şeklinde geçmektedir.
Eplan P.8 in bilhassa tersine mühendislik, raporlama v.b. özelliklerine şaşıracaksınız.Gerçekten şu an fitaı en pahalı programlardan biri olmasına rağmen bir çok şirketin Eplan P.8 e geçtiği haberini almaktayım.Hatta duyduğuma göre türkce olan program Cofaso(Eplan 5.20 nin çakma türkcesi ) yu kullanan bir çok arkadaşımın şu sıralar Eplan P.8 e geçtipini duyuyorum.Ben de eğitimlerine yardımcı olarak üstüme düşeni yapmış oluyorum.
Lütfen İletişime geçiniz !
Seyfi isimli üye fikirlerinden ötürü sana teşekkür ediyorum. Bu bilgileri ben de çok iyi biliyor fakat insanlara anlatmakta sıkıntı çekiyordum. Destekleyen fikirlerinden ötürü teşekkür ederim. Bu arada ingilizce bilen kullanıcılar direk almanyaya mail atarak ya da telefon açarak sorularına yanıt bulabiliyorlar. Yine de sen Teknik servis konusunda da haklısın çünkü Türkiye de insanların dil bilgisi yeterli değil ve Eplan P8 i aldıklarında Manuellerini bile okumuyorlar. Direk ve zahmetsizce Teknik destek hizmetini haklı olarak almak istiyorlar. Bildiğim kadarıyla bir arkadaş Eplanda Teknik servis için başlayacaktı ve Eğitim için yurt dışına gideceğinden Sağlık raporlarını vs. hazırlamakta iken Almanya Eleman alımını durduruyoruz demiş ve İşe girişi henüz tamamlanmamış olan arkadaşımıza kötü haber verilmiş. Üstelik arkadaşım da Mekatronik Mühendisliği Bölümünde Doktorasını yarım bırakıp iş hayatına yeni atılan bir arkadaş. Neyse işin özü Teknik servis konusu karışık. Uzun bir sürede benim gibi Mühendisler insanlara yardımcı olacak gibi görünüyor.
Oktay bey size bir sorum olacak.
Ben Elektrik projecisiyim,projede yükleme cetveli oluşturduktan sonra tek hat şemasını excelde oluşturduğum yükleme cetvelinin diğer sayfalarına formüllerle aktarma (linye no,açıklama,watt,...) yapıyorum yada autocade çizdiğim tek hat şemasının değerlerini tek tek exceldeki yükleme cetveline bakarak giriyorum.
Eplanda yükleme cetveli ile tek hat şeması bağlantısı varmı varsa nasıl ve ufak bir örneğini paylaşılmısınız.
Seyfi arkadaşım yorumların güzel haklısında ama bildiğim kadarıyla izledikleri politika bu şekilde. Neyse benim fazla bu konulara girmeme gerek yok .Umarım düzelir. Program çok kaliteli verimliliği çok yüksek tek sorun Eğitim ve Teknik Desteğinin olmayışı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?