E3 series kullanıyoruz şu anda. Özellik olarak Eplan dan hiçbir eksiği yok fazlası var. Eplan bütçe olarak bizi aşıyor. Fiyatları çok fazla. Ayrıca teknik destek alamıyorsunuz.
Aslında bu tür program seçiminde en önemli konunun bu olması lazım bence.
Bildiğim kadarı ile bu programlardan destek alabileceğiniz iki firma var, birisi cofaso, diğeri
E3 ile CPV , diğerleri sadece satıyor,gerisine bakmıyor.Aradığınızda genelde işe yeni başlamış, daha programı kendisi bile çözememiş ve satışa yönelik eğitilmiş birisinden teknik destek almaya çalışıyorsunuz, çoğu zaman böyle birini bulmanız dahi mucize. Program ne kadar süper olursa olsun kullanamadıktan sonra hiçbir anlamı yok, siz ona bakıyorsunuz, o size bakıyor, forumlardan bişeler sorup çözmeye çalışıyorsunuz, sağdan soldan döküman arıyorsunuz bulursanız ne güzel.
Biz ne zaman arasak E3 ile ilgili yardımcı oldular, hatta bilgisayarımıza bağlanıp, neyi nasıl yapmamız gerektiğini anlattılar, yada neyi yanlış yaptığımızı. Programı satınca arkasında duran bir firma ile iş yapmanızı tavsiye ediyorum. Aslında bende e3 programına ilk etapta sıcak bakmadım ama satınalma ve yönetim o yönde karar vermişti, şimdi iyiki e3 almışız diyorum.