firat1986 Üye Katılım 18 Kas 2011 Mesajlar 225 Puanları 16 22 Ocak 2017 #11 yavuzburak' Alıntı: propertis e nereden ulaşacaım hocam Genişletmek için tıkla ... Team Viewer kullaniyor musunuz siz ? Kullaniyorsaniz ozelden yazisalim, bilgisayariniza baglanip tarif edeyim size ... Tesekkurler..
yavuzburak' Alıntı: propertis e nereden ulaşacaım hocam Genişletmek için tıkla ... Team Viewer kullaniyor musunuz siz ? Kullaniyorsaniz ozelden yazisalim, bilgisayariniza baglanip tarif edeyim size ... Tesekkurler..
tuncercoskun Üye Katılım 25 Haz 2010 Mesajlar 36 Puanları 1 Yaş 33 23 Ocak 2017 #12 Sorunu ekteki resimlerde anlatıldığı gibi çözebilirsiniz. Kolay gelsin.. Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.PNG 28.4 KB · Görüntüleme: 57 Ekran Alıntısı2.PNG 15.7 KB · Görüntüleme: 55 Ekran Alıntısı3.PNG 26.7 KB · Görüntüleme: 56
yavuzburak Üye Katılım 11 Nis 2007 Mesajlar 160 Puanları 1 23 Ocak 2017 #13 firat1986' Alıntı: Team Viewer kullaniyor musunuz siz ? Kullaniyorsaniz ozelden yazisalim, bilgisayariniza baglanip tarif edeyim size ... Tesekkurler.. Genişletmek için tıkla ... team veaawer kuruyorum
firat1986' Alıntı: Team Viewer kullaniyor musunuz siz ? Kullaniyorsaniz ozelden yazisalim, bilgisayariniza baglanip tarif edeyim size ... Tesekkurler.. Genişletmek için tıkla ... team veaawer kuruyorum
yavuzburak Üye Katılım 11 Nis 2007 Mesajlar 160 Puanları 1 23 Ocak 2017 #14 firat1986' Alıntı: Team Viewer kullaniyor musunuz siz ? Kullaniyorsaniz ozelden yazisalim, bilgisayariniza baglanip tarif edeyim size ... Tesekkurler.. Genişletmek için tıkla ... yavuzselimozgun@hotmail.com
firat1986' Alıntı: Team Viewer kullaniyor musunuz siz ? Kullaniyorsaniz ozelden yazisalim, bilgisayariniza baglanip tarif edeyim size ... Tesekkurler.. Genişletmek için tıkla ... yavuzselimozgun@hotmail.com
yavuzburak Üye Katılım 11 Nis 2007 Mesajlar 160 Puanları 1 23 Ocak 2017 #15 yavuzburak' Alıntı: propertis e nereden ulaşacaım hocam Genişletmek için tıkla ... e plan p8 de malzeme döndürme nasıl oluyor
yavuzburak' Alıntı: propertis e nereden ulaşacaım hocam Genişletmek için tıkla ... e plan p8 de malzeme döndürme nasıl oluyor
yavuzburak Üye Katılım 11 Nis 2007 Mesajlar 160 Puanları 1 24 Ocak 2017 #16 tuncercoskun' Alıntı: Sorunu ekteki resimlerde anlatıldığı gibi çözebilirsiniz. Kolay gelsin.. Genişletmek için tıkla ... merhaba çok saolun
tuncercoskun' Alıntı: Sorunu ekteki resimlerde anlatıldığı gibi çözebilirsiniz. Kolay gelsin.. Genişletmek için tıkla ... merhaba çok saolun
yavuzburak Üye Katılım 11 Nis 2007 Mesajlar 160 Puanları 1 24 Ocak 2017 #17 firat1986' Alıntı: Cizgi Kalinligi ve cizgi turu ayarlari icin adim adim yapmaniz gereken (resimde de gorulebilecegi gibi); Properties ( Ozellikler ) - Thickness ( Cizgi Kalinligi ) - Type ( Cizgi turu ) Ekli dosyayı görüntüle 35939 Belirttigim sekilde deneyiniz lutfen ve sonucu paylasirsaniz sevinirim. Tesekkurler... Genişletmek için tıkla ... merhaba söylediklerinizi yaptım. toprak çizgisinin bir tarafına toprak sembolü diğer tarfına interription point ok işaretini ekledim diğer sayfalarda motor gövdesi ve toprak sembolü arasında gösterdim sonuç olarak kesikli çizgi haline geldi
firat1986' Alıntı: Cizgi Kalinligi ve cizgi turu ayarlari icin adim adim yapmaniz gereken (resimde de gorulebilecegi gibi); Properties ( Ozellikler ) - Thickness ( Cizgi Kalinligi ) - Type ( Cizgi turu ) Ekli dosyayı görüntüle 35939 Belirttigim sekilde deneyiniz lutfen ve sonucu paylasirsaniz sevinirim. Tesekkurler... Genişletmek için tıkla ... merhaba söylediklerinizi yaptım. toprak çizgisinin bir tarafına toprak sembolü diğer tarfına interription point ok işaretini ekledim diğer sayfalarda motor gövdesi ve toprak sembolü arasında gösterdim sonuç olarak kesikli çizgi haline geldi