avast Bölüm Yöneticisi Yönetici Bölüm Yöneticisi Katılım 29 Ocak 2012 Mesajlar 286 Puanları 6 Konum Dünya 7 Eki 2017 #1 Merhabalar Konu açma gereği duydum fikir alış verişi olarak.Eplan'da Yeni bir proje oluştururken kullandığınız şablon tipi nedir?
Merhabalar Konu açma gereği duydum fikir alış verişi olarak.Eplan'da Yeni bir proje oluştururken kullandığınız şablon tipi nedir?
sado06 Uzman Üye Katılım 8 Tem 2008 Mesajlar 657 Puanları 221 Yaş 46 Konum ANKARA 7 Eki 2017 #2 şablon tipleri çizimi hangi standarta göre çizim yapacaksan ona göre örneğin IEC standardına göre IEC_tpl001 kullanıyorum.
şablon tipleri çizimi hangi standarta göre çizim yapacaksan ona göre örneğin IEC standardına göre IEC_tpl001 kullanıyorum.
Konu Sah avast Bölüm Yöneticisi Yönetici Bölüm Yöneticisi Katılım 29 Ocak 2012 Mesajlar 286 Puanları 6 Konum Dünya 7 Eki 2017 #3 sado06' Alıntı: şablon tipleri çizimi hangi standarta göre çizim yapacaksan ona göre örneğin IEC standardına göre IEC_tpl001 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Aynen hocam bende onu kullanıyorum.
sado06' Alıntı: şablon tipleri çizimi hangi standarta göre çizim yapacaksan ona göre örneğin IEC standardına göre IEC_tpl001 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Aynen hocam bende onu kullanıyorum.
ugurbarut Üye Katılım 12 Şub 2013 Mesajlar 151 Puanları 6 Yaş 26 Konum BURSA 30 Mar 2019 #4 Merhaba.. P8 2.7 kurdum ancak şablonları bulamıyorum Eplan ile ilgili bütün klasörlerin içine bakmama rağmen yoktu. İnternetten daha önce yaşanmış durumlara da baktım ancak yeni dosya oluştururken sorduğu şablonları bulamadım yardım lütfen..
Merhaba.. P8 2.7 kurdum ancak şablonları bulamıyorum Eplan ile ilgili bütün klasörlerin içine bakmama rağmen yoktu. İnternetten daha önce yaşanmış durumlara da baktım ancak yeni dosya oluştururken sorduğu şablonları bulamadım yardım lütfen..