KAZIMUGUR Onursal Üye Onursal Üye Katılım 14 Tem 2006 Mesajlar 3,477 Puanları 1,458 Yaş 69 13 Haz 2014 #61 Tırmıkcıklarım benim . Birdi iki oldu . İyi ki varsınız stresim azalıyor. Bu gün TEK de 3 saat sinir küpü olmuştum , bu iyi geldi.
Tırmıkcıklarım benim . Birdi iki oldu . İyi ki varsınız stresim azalıyor. Bu gün TEK de 3 saat sinir küpü olmuştum , bu iyi geldi.
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 13 Haz 2014 #62 KAZIMUGUR' Alıntı: Tırmıkcıklarım benim . Birdi iki oldu . İyi ki varsınız stresim azalıyor. Bu gün TEK de 3 saat sinir küpü olmuştum , bu iyi geldi. Genişletmek için tıkla ... Hocam Ustam bugünk TEK teki olayı bi klavyeye döksen, kaç numara fırçaları(sopaları) kullandın acaba Çok merak ettim
KAZIMUGUR' Alıntı: Tırmıkcıklarım benim . Birdi iki oldu . İyi ki varsınız stresim azalıyor. Bu gün TEK de 3 saat sinir küpü olmuştum , bu iyi geldi. Genişletmek için tıkla ... Hocam Ustam bugünk TEK teki olayı bi klavyeye döksen, kaç numara fırçaları(sopaları) kullandın acaba Çok merak ettim
asenyurt Profesyonel Üye Katılım 2 Şub 2010 Mesajlar 2,900 Puanları 916 Konum Antalya 13 Haz 2014 #63 bilmeyenle niye dalga geçiyosunuz aşkolsun AVR = Automatic Voltage Regulator imiş bak hem öğrendim hem forumdakilere öğrettim
bilmeyenle niye dalga geçiyosunuz aşkolsun AVR = Automatic Voltage Regulator imiş bak hem öğrendim hem forumdakilere öğrettim
sozel Üye Katılım 13 Kas 2013 Mesajlar 64 Puanları 1 13 Haz 2014 #64 kazımugur ve asenyurt, sayenizde güzel bilgiler edindik teşekkürler. Saygılar