süpertaci ' Alıntı:1. Dolabın kendi defrostuna dokunmayıp dijital termostatın defrost girişini alt bölümü izlemek için kullanmak istiyorum uygun olurmu başka tavsiye edebileceğin marka model varmı?
2. Defrost zamanlayıcı nasıl ayarlanır, çalışma sistemi termostat kontrollumu zaman ayarlımı anlayamadım?
3. Fazla zarar vermeden alt ve üst bölüme sensörleri nasıl yerleştireceğim?
4. Bazı sitelerde alt bölümün soğutmasını termostat kontrollu damperle ayarlandığı söyleniyor ancak benim soğutucuda manuel ayarlanıyor bu kafamı karıştırdı.
5. Ayrıca meskenlerde elektirik faturası 3 kademeli en yüksek olan 17-22 saatleri arası çalışmayacak şekilde ayarlıya bileceğim programlı dijital termostat önerin varmı?
Özellikle soğutucunun elektirik şeması olsa bazı şeyler daha kolay olacak ama yok soğutucum çok iyi durumda sadece biraz fazla elektirik tüketiyor analog termostatı dijitalle değiştirirsem biraz düşüre bilirim diye tahmin ediyorum bu konularda değerli öneri ve tavsiyelerin için şimdiden teşekkür ederim.
Sn."süpertaci";
1_uygun olur.
2_çalışma sistemi termostat kontrollü olur ama isterseniz zaman rolesi ile zamanlama yapabilirsiniz.
3_Bu tamamen sizin ustalıgınıza baglı olacaktır.
4_sizde aynı şeyden bahsediyorsunuz sadece sitede biraz teferüatlı olarak söylenmiş tabi bu cihaza görede degişir.
5_piyasada bir çok marka var araştırmalısın bu senin maddiyatına baglı.
Size tavsiyem,fazla bir kazancınız olmaz çünki sadece bu işi termostatla başaramazsınız bu şekilde sadece cihazın biraz daha az çalışmasını saglarsınız ve dolayısı ile istenilen sogutmadan kaybınız oluşur dolayısı ile yaptıgınız masrafları ve ugraşlarıda hesaplarsanız bana hak vereceksiniz.
Saygılarımla;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?