Konu Sah hekır Üye Katılım 2 Eki 2007 Mesajlar 111 Puanları 1 Yaş 40 24 Eki 2016 #41 Hasbel kader çalıştırdık bidaha dokunmam herhalde zaten işyerinde cnc fazlacada var birazda beceremem
Hasbel kader çalıştırdık bidaha dokunmam herhalde zaten işyerinde cnc fazlacada var birazda beceremem
window_s Profesyonel Üye Katılım 19 Şub 2007 Mesajlar 1,435 Puanları 406 Konum İst 25 Eki 2016 #42 KAYSERİ' Alıntı: Cnc ye dönüştürecek misin ? Genişletmek için tıkla ... Hee herkes senin gibi cebinde peynirle geziyor, kafayı yerken lazım olur diye. hekır' Alıntı: Hasbel kader çalıştırdık bidaha dokunmam herhalde zaten işyerinde cnc fazlacada var Genişletmek için tıkla ...
KAYSERİ' Alıntı: Cnc ye dönüştürecek misin ? Genişletmek için tıkla ... Hee herkes senin gibi cebinde peynirle geziyor, kafayı yerken lazım olur diye. hekır' Alıntı: Hasbel kader çalıştırdık bidaha dokunmam herhalde zaten işyerinde cnc fazlacada var Genişletmek için tıkla ...
KAYSERİ Profesyonel Üye Katılım 13 Ocak 2010 Mesajlar 2,948 Puanları 515 Yaş 33 Konum Kayseri 25 Eki 2016 #43 window_s' Alıntı: Hee herkes senin gibi cebinde peynirle geziyor, kafayı yerken lazım olur diye. Genişletmek için tıkla ... Bende onu merak ettim zaten [emoji23][emoji23] Benim gibi peynir taşıyan var mı diye
window_s' Alıntı: Hee herkes senin gibi cebinde peynirle geziyor, kafayı yerken lazım olur diye. Genişletmek için tıkla ... Bende onu merak ettim zaten [emoji23][emoji23] Benim gibi peynir taşıyan var mı diye
Bionik86 Üye Katılım 27 Şub 2018 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 38 27 Şub 2018 #44 hekır' Alıntı: Arkadaşlar tezgahı söktüm komple çözüldü zibilyon tane dişli doğruymuş bu tezgaha bulaşan olursa yardımcı olurum Genişletmek için tıkla ... Hocam merhaba bu tezgahtan bizde de var yavaş hizda gidiyir fakat hızlı da gitmiyor ne tür bı sıkıntı olabilir
hekır' Alıntı: Arkadaşlar tezgahı söktüm komple çözüldü zibilyon tane dişli doğruymuş bu tezgaha bulaşan olursa yardımcı olurum Genişletmek için tıkla ... Hocam merhaba bu tezgahtan bizde de var yavaş hizda gidiyir fakat hızlı da gitmiyor ne tür bı sıkıntı olabilir