Eski Transformatör Değerleri

time

Üye
Katılım
13 Haz 2014
Mesajlar
3
Puanları
1
Merhaba.

1950, 1960, 1970 vb. gibi geçmiş yıllarda imal edilmiş(ya da daha eski) bir dağıtım transformatörünün etiket değerleri lazım(yüke bağlı ve yüke bağlı olmayan kayıpları). İnternette bulamadım, elinde olan varsa yardım edebilirse iyi olur ya da bulabileceğim bir yer var mı?

Bir de günümüzde üretilen transformatörlerin değerleri lazım. Üreticilerin sitelerindeki kataloglardan bulunabiliyor; orası tamam ancak fiyat kısmına ulaşamıyorum. Transformatör fiyatlarını öğrenebileceğim bir site mevcut mu?

Teşekkürler.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
-eski trafo etiket değerlerini trafo sarımı,tamiri yapan bobinajcılara yada dağıtım a.ş. lerde bulabilirsin
-fiyat kısmına gelince internetten bir üreticiyi ara sanki alıcıymıssın gibi konuş (tarımsal sulama yapıcam 50 kva trafoya ihtiyacım var ne kadar falan diye sor ) zaten söylerler...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…