Merhabalar iyi günler. Bendede ayni makinadan var ve maalesef aynı sorun var. Işığı yanip sönüyor ve makina hiç çalışmıyor. Çözüm buldunuz mu, bulduysaniz nasıl bir yol izlemem gerekiyor mümkünse bilgi almak istiyorum. Hayırlı günler.Merhabalar.
Esse marka hamur yoğurma makinası mevcut, fişi elektriğe taktığım zaman ışığı yanıp sönüyor sadece herhangi bir çalışma olmuyor.
Yetkili servisine gittim, elektrikçiye göstermeniz gerekiyor dedi, bulunduğum yerdeki bir kaç elektrikçiye gösterdim ancak uğraşmak istemediler salladılar makinayı açıp bakmadılar bile.
Aslında performans olarak gayet iyi bir makina, nasıl çözebilirim bu problemi?
Şimdiden herkese teşekkürler.
nasıl yapılır bu arıza bir yardım eder misinizAnahtar arızalı. pota bağlı şekilde çalışıyor. Daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz bildiriniz.
1- sorun ne?Şu konuyu çözebilecek birileri var mı
Ekli dosyayı görüntüle 85410Ekli dosyayı görüntüle 85411Ekli dosyayı görüntüle 85412Ekli dosyayı görüntüle 85413
Merhabalar,1- sorun ne?
2- neleri ölçtün?
3-biraz nezaket lütfen
güzel insan, lütfen görsel ile sorunuzu sorunuz. malumunuz burada bir bosch servisinden birine denk gelmek , yani zor olabilir. ama görsel üzerinden ve yaptığınız ölçümler üzerinden sonuca daha çabuk ulaşırız.bendede bocsh makine var ışıkları yanıp sönüyor transitöt tetikleme yapmıyor entegreye 3 volt geliyor lakin çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?