ev aletlerini korumak için

redskymuscular

Katılımcı Üye
merhaba,

Yakında düğünüm var arkadaşlar inşallah. ev eşyalarını yeni aldım. beyaz eşyaya verdiğim para biraz üzdü beni.
yarın bir kart arızası daha çok üzer bugünden görebiliyorum. servis de topu şebekeye atar olan bana olur.
evde beyaz eşyayı korumak için
a - z ye bir liste yapsak ne gibi ürünler tavsiye edersiniz.
priz üzerinden koruma da tavsiye edebilirsiniz
sigorta kutusuna kaçak akım rölesi gibi yardımcı donanımlar da tavsiye edebilirsiniz.

teşekkürler

ag parafudr, gerilim koruma rölesi.

ürünler din raya oturtuluyor. şebekeden gelen sıkıntılar gerilim düşümü yada gerilim yükselmesi olur gerilim koruma rölesini bu yüzden önerdim. bir de bunun yanında yıldırım düşmesi durumunda ag parafudr kullanırsınız. elektrik dışında başka bir öneri sorarsanız evi sigortalatabilirsiniz. hasar durumlarda hasar bedelini sigortadan karşılarsınız.

ekte entes gerilim koruma röleleri karşılaştırmaları var size uygun röleyi alabilirsiniz.
http://www.entes.com.tr/gerilim_koruma_role.asp?livecatID=5&livecataltID=28

ag parafudr için kısa devre kesme kapasitelerine bakabilirsiniz. 25 kA var 100 kA olan da var.
hayırlı olsun. Bir yastıkta kocayın.

Hayırlı olsun, evi sigortalat dask da önemli, aynı kasko mantığında her şeyin faturasını şirkete veriyorsun hasar durumunda onlar karşı tarafın tepesine çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…