Ev Tadilatında Doğru Devre Kesiciyi Seçme konusunda tavsiye istiyorum

Katılım
16 Ağu 2024
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
27
Herkese merhaba,

Ev tadilatının ortasındayım ve elektrik kurulumum için doğru devre kesiciyi seçme konusunda tavsiyeye ihtiyacım var. Ev oldukça eski ve kabloların çoğunu modern standartlara uyacak şekilde yeniliyoruz. Standart bir devre kesiciyi kullanıp kullanmayacağımdan tam olarak emin değilim; bir RCBO veya hatta başka bir şey. Kablolama, tipik ev aletlerini destekleyecek, ancak klima ve garajdaki küçük bir atölye gibi birkaç ek yük de olacak.

Bu tür bir kurulum için önerebileceğiniz belirli marka veya türde devre kesiciler var mı? Ayrıca her şeyin güvenlik yönetmeliklerine uygun olmasını sağlayacak ipuçları var mı?


Ayrıca şunu da kontrol ettim; https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/stone-display-screen-stm32-mcu-relay-module-power-apps-interview-questo-control-smart-home.145290/ cadı iyidir hala tavsiyene ihtiyacım var

Teşekkür ederim
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…