@SametD.
Yapıp satacak mısınız yoksa sadece hobi amaçlı ,yapsam da kendim kullanırım diye mi bu işe girmeyi düşünüyorsunuz? Zira bu iki bakış açısı iki farklı donanım düzmeyi gerektirir.
Ve en önemlisi yer durumu nedir? ne kadar yer var ve bu yer evin odası mı yoksa bir atölye mi olacak imalathane?
BEn olayı yanlış anlamışım kusura bakmayınBilen cevap verir elbet ama yanlış forumdasın, burası elektrik -elektronik, otomasyon üzerine. Bir de kendin yap bölümünü kendimizin yapıp bitirdiği sonuçlandırdığı işleri sergilemek içindi.
Ağzınıza sağlık el frezesisini dewalt dw26204k tezgah testereyi ise dewalt dw745 düşünüyorum onun dışında bu da sizi idare edebilir diyeceğiniz birşey var mı birde zımparayı ne önerirsinizYer müsaitse yavaş yavaş düzmeye başlayabilirsiniz.Tabi bunun için önce ne üreteceğinize karar vermeniz lazım ki ona göre başlayabilin.Tabi birde olmazsa olmazlar var;
1: Çeşitli ebatlarda işkenceler.
2: Yatar daire testere.
3: Şarlı vidalama.
4: El Frezesi
5: Çekiç,Keser,pense,testere çeşitleri,zımpara çeşitleri,Metre,kumpas,Keski çeşitleri,Anahtarlar,Delik ve zıvana mastarları,yapıştırıcılar,
6: Elektrikli zımpara
7: Masa Üstü Dikey Matkap.
Şimdilik aklıma gelen bunlar.Ayrıca bu ürünler DIY mantığı ile de yapılabilir.(Daire testerenin yatar testere yapılması,El frezesinin masa üstü routere çevrilmesi. v.s) ve dediğim gibi zamanla ihtiyacınıza göre geliştirebilirsiniz.
Sevinirim teşekkürler şimdidenSelamlar hoş geldinizAhşap işlerinde ölçülü ve orijinal görünümlü imalatları beğenmediğimden dolayı el takımlarına yatırım yapmıyorum. Dekopaj testere, zımpara flaplı avuç taşlama, 30cm L cetvel ve metre ile çok güzel işler çıkabiliyor. Gün içinde bir kaç fotoğraf atayım . Başarılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?