novell35 Üye Katılım 17 Şub 2007 Mesajlar 530 Puanları 31 Yaş 40 11 Eyl 2020 #21 Kesinlikle sigortalarınız arızalı. Aynısı annemlerin evinde başıma gelmişti. Yükte, Sigorta çıkışında gerilim düşümü oluyordu. Değiştirdim sorun çözüldü. Tecrübeyle sabittir.
Kesinlikle sigortalarınız arızalı. Aynısı annemlerin evinde başıma gelmişti. Yükte, Sigorta çıkışında gerilim düşümü oluyordu. Değiştirdim sorun çözüldü. Tecrübeyle sabittir.
trm97 Üye Katılım 24 Tem 2020 Mesajlar 72 Puanları 1 Yaş 27 12 Eyl 2020 #22 novell35' Alıntı: Kesinlikle sigortalarınız arızalı. Aynısı annemlerin evinde başıma gelmişti. Yükte, Sigorta çıkışında gerilim düşümü oluyordu. Değiştirdim sorun çözüldü. Tecrübeyle sabittir. Genişletmek için tıkla ... zaten sigortalar çin malı dandikmiş. bence olay bundan
novell35' Alıntı: Kesinlikle sigortalarınız arızalı. Aynısı annemlerin evinde başıma gelmişti. Yükte, Sigorta çıkışında gerilim düşümü oluyordu. Değiştirdim sorun çözüldü. Tecrübeyle sabittir. Genişletmek için tıkla ... zaten sigortalar çin malı dandikmiş. bence olay bundan