tahir549 Usta Üye Katılım 21 Ara 2008 Mesajlar 291 Puanları 197 Konum GEBZE 29 Haz 2015 #91 çocuk odası bana çalışıyor komple bebiş bey küçük ama 1-2 seneye boşaltın baskısı gelmeye başlar.
acaroz Paylaşımcı üye Katılım 2 Eyl 2015 Mesajlar 523 Puanları 106 13 Nis 2016 #92 Bana evde oda yok buraya geldim
Konu Sah serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,310 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 13 Nis 2016 #93 Hosgeldin dostum.
window_s Profesyonel Üye Katılım 19 Şub 2007 Mesajlar 1,435 Puanları 406 Konum İst 13 Nis 2016 #94 acaroz' Alıntı: Bana evde oda yok buraya geldim Genişletmek için tıkla ... Vah fukaraaa,, Abime bi demli çayy
acaroz' Alıntı: Bana evde oda yok buraya geldim Genişletmek için tıkla ... Vah fukaraaa,, Abime bi demli çayy
acaroz Paylaşımcı üye Katılım 2 Eyl 2015 Mesajlar 523 Puanları 106 13 Nis 2016 #95 serkan_48' Alıntı: Hosgeldin dostum. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk hoşbulduk window_s' Alıntı: Vah fukaraaa,, Abime bi demli çayy Genişletmek için tıkla ... Çok makbule geçer, teşekkürler. İçimiz ısınsın
serkan_48' Alıntı: Hosgeldin dostum. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk hoşbulduk window_s' Alıntı: Vah fukaraaa,, Abime bi demli çayy Genişletmek için tıkla ... Çok makbule geçer, teşekkürler. İçimiz ısınsın
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 13 Nis 2016 #96 window_s' Alıntı: Vah fukaraaa,, Abime bi demli çayy Genişletmek için tıkla ... Bu aralar reklamlarda da dönüyor, firmanın paralelcisi misiniz?
window_s' Alıntı: Vah fukaraaa,, Abime bi demli çayy Genişletmek için tıkla ... Bu aralar reklamlarda da dönüyor, firmanın paralelcisi misiniz?
window_s Profesyonel Üye Katılım 19 Şub 2007 Mesajlar 1,435 Puanları 406 Konum İst 14 Nis 2016 #97 by lent' Alıntı: Bu aralar reklamlarda da dönüyor, firmanın paralelcisi misiniz? Genişletmek için tıkla ... Uahh o ne yaf, 30 yıllık dizinin repliği=paralel?? Gurk!!!, Ben tüpcüyüm abiee
by lent' Alıntı: Bu aralar reklamlarda da dönüyor, firmanın paralelcisi misiniz? Genişletmek için tıkla ... Uahh o ne yaf, 30 yıllık dizinin repliği=paralel?? Gurk!!!, Ben tüpcüyüm abiee
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 14 Nis 2016 #98 window_s' Alıntı: Uahh o ne yaf, 30 yıllık dizinin repliği=paralel?? Gurk!!!, Ben tüpcüyüm abiee Genişletmek için tıkla ... Abey paralelle yatar kalkar olduk, hayal kurmak için gözlerimizi kapayınca bile paralel ... Elimizden dilimizden düşürmediğimize şaşmamalı. Kusurumuzu affet.
window_s' Alıntı: Uahh o ne yaf, 30 yıllık dizinin repliği=paralel?? Gurk!!!, Ben tüpcüyüm abiee Genişletmek için tıkla ... Abey paralelle yatar kalkar olduk, hayal kurmak için gözlerimizi kapayınca bile paralel ... Elimizden dilimizden düşürmediğimize şaşmamalı. Kusurumuzu affet.
window_s Profesyonel Üye Katılım 19 Şub 2007 Mesajlar 1,435 Puanları 406 Konum İst 15 Nis 2016 #99 by lent' Alıntı: Abey paralelle yatar kalkar olduk, hayal kurmak için gözlerimizi kapayınca bile paralel ... Elimizden dilimizden düşürmediğimize şaşmamalı. Kusurumuzu affet. Genişletmek için tıkla ... Töbe töbe kusur ne olaki, estağfirullah,, duymamış olayım.
by lent' Alıntı: Abey paralelle yatar kalkar olduk, hayal kurmak için gözlerimizi kapayınca bile paralel ... Elimizden dilimizden düşürmediğimize şaşmamalı. Kusurumuzu affet. Genişletmek için tıkla ... Töbe töbe kusur ne olaki, estağfirullah,, duymamış olayım.
Teknisyen__ Üye Katılım 13 Mar 2016 Mesajlar 82 Puanları 1 Yaş 36 16 Nis 2016 #100 asof544' Alıntı: Bi garajımız olsaydı...Adamalarda garaj var her populer teknolojiyi garajdan çıkartıyorlar. Hem ne hanım kızardı hemde rahat rahat uğraşırdık. Genişletmek için tıkla ... kesinlikle katılıyorum çok doğru ...
asof544' Alıntı: Bi garajımız olsaydı...Adamalarda garaj var her populer teknolojiyi garajdan çıkartıyorlar. Hem ne hanım kızardı hemde rahat rahat uğraşırdık. Genişletmek için tıkla ... kesinlikle katılıyorum çok doğru ...