Sigorta değiştirmekle tesisat tadilatı olmaz . Bu sigortalar linyelere göre düzenlenir. Hayal gücüne göre değil. EİT yönetmeliğine göre tesisatı da yeni proje ile izin alınmadan keyfe keder değiştiremezsiniz. Değiştiren çok derseniz illegal işlere tavsiye veremiyoruz malesef.İyi referanslı bir elektrikçinin yapması lazım bu işleri.arkadaşlarım ağabeylerim kardeşlerim herkese iyi forumlar diliyorum direkt konuya girmek istiyorum
2006 yapımı 135mt2 dairem var 3+1 evimde mutfaktan kullanmış olduğum sigortanın sık sık atması sebebiyle tüm sigortaları değiştireceğim değiştirme sebebim 3 adet c32 sigorta kullanılmış araştırmalarım sonucunda sağlıksız olduğunun kanaatine vardım
gelelim yapacağım iş konusuna; totalde her odaya 1 adet sigorta mutfağa 4 adet sigorta koyacağım boattan yeni kablo geçireceğim mutfakta kullanılan elektrik tüketen malzemeler Çamaşır Bulaşık Kurutma makinaları buzdolabı fırın ve mikrodalga fırın aspiratör ve elektrikli çay makinesi olmak üzere 9 kalem ürün sürekli kullanım alanımızda bu yüzden mutfağa 4 adet kullanmayı planlıyorum ve kaçak akım rolesi kullanacağım
SİZLERE SORUM ŞU OLACAKTIR:
b tipi 25 amper sigorta yeterli olur mu toplam 9 adet sigorta kullanılacak 1 adet akım koruma konulacak
ustalardan bir tanesi ısrarla siemens marka kullanma diye temkinde bulundu bunu diyen usta 16 amper sigortanın üstünü kullanma dedi. sizlerden ricam fikirleriniz ve önerilerinizne olur ben eğer sizlerde viko markasından bir olumsuzluğunuz yoksa viko markası veya siemens markasını kullanmayı planlıyorum çok teşekkür ediyorum kıymetli bilgi ve fikirleriniz için.
sigorta tadilatı değil benim anlatmak istediğim iyileştirme. her oda için hem ışık hem priz için b serisi 25 amper sigorta yeterli olmazmı ayarıca söz konusu markalar hakkında bilgi veya fikir verebilirmsiniz.Sigorta değiştirmekle tesisat tadilatı olmaz . Bu sigortalar linyelere göre düzenlenir. Hayal gücüne göre değil. EİT yönetmeliğine göre tesisatı da yeni proje ile izin alınmadan keyfe keder değiştiremezsiniz. Değiştiren çok derseniz illegal işlere tavsiye veremiyoruz malesef.İyi referanslı bir elektrikçinin yapması lazım bu işleri.
arkadaşlarım ağabeylerim kardeşlerim herkese iyi forumlar diliyorum direkt konuya girmek istiyorum
2006 yapımı 135mt2 dairem var 3+1 evimde mutfaktan kullanmış olduğum sigortanın sık sık atması sebebiyle tüm sigortaları değiştireceğim değiştirme sebebim 3 adet c32 sigorta kullanılmış araştırmalarım sonucunda sağlıksız olduğunun kanaatine vardım
gelelim yapacağım iş konusuna; totalde her odaya 1 adet sigorta mutfağa 4 adet sigorta koyacağım boattan yeni kablo geçireceğim mutfakta kullanılan elektrik tüketen malzemeler Çamaşır Bulaşık Kurutma makinaları buzdolabı fırın ve mikrodalga fırın aspiratör ve elektrikli çay makinesi olmak üzere 9 kalem ürün sürekli kullanım alanımızda bu yüzden mutfağa 4 adet kullanmayı planlıyorum ve kaçak akım rolesi kullanacağım
SİZLERE SORUM ŞU OLACAKTIR:
b tipi 25 amper sigorta yeterli olur mu toplam 9 adet sigorta kullanılacak 1 adet akım koruma konulacak
ustalardan bir tanesi ısrarla siemens marka kullanma diye temkinde bulundu bunu diyen usta 16 amper sigortanın üstünü kullanma dedi. sizlerden ricam fikirleriniz ve önerilerinizne olur ben eğer sizlerde viko markasından bir olumsuzluğunuz yoksa viko markası veya siemens markasını kullanmayı planlıyorum çok teşekkür ediyorum kıymetli bilgi ve fikirleriniz için.
Linye nedir bir araştırıp öğrenmeniz de fayda var.hem ışık hem priz için b serisi 25 amper sigorta yeterli olmazmı
güzel insan, tadilat, iyileştirme bunlar güzel laflar ama söylemekle yapmak arasında çooook büyük fark vardır. evin içinde 25 amper sigorta kullanılmaz (a-b-c geç bunları) ışık için 10 amper, priz için 16 amperdir. senin için yeterli olan, kurallar için değildir ve tavsiye edilmez. b serisi değil a serisi 25 amper koysan bile tabiri caiz ise cinayet sebebidir. marka dediğimiz olay en son gelir. a markası, b markası çok az şey ifade eder. tesisatınız için iyi ve işini bilen bir elektrikçi bulunuz ve tadilat projenizi bir mühendise onaylatınız, aradaki farkı göreceksiniz. (mutfaktaki beyaz eşyalar için en az 3-4 priz tavsiye edecektir.) hani linye dedikleri zımbırtı. (ayrı hat)sigorta tadilatı değil benim anlatmak istediğim iyileştirme. her oda için hem ışık hem priz için b serisi 25 amper sigorta yeterli olmazmı ayarıca söz konusu markalar hakkında bilgi veya fikir verebilirmsiniz.
size özelden ulaşmam mümkünmü acaba usta. mail vs.Binanın ve dairenin topraklaması varmı ?
Kaçak akım rölesi için.
Sayaç panosundaki sayaciniza ait ürünleriniz sigorta vs gibi ürünleriniz fotosunu yayinlamaniz.
Elektrikçi gelmişken.
Sigorta kutusunu açılıp sigorta kutunuzun önden , eğimli üsten ve alttan eğimli kabloları gözükür hali kaliteli çekim fotosunu yayinlamaniz.
Sigorta kutusundaki sigorta linyelerinin nereyi kumanda ediyor numaralandirip
projelendirmeniz yararinizdadir .
Örneğin 1. sigorta 1 linye çamaşır makinesi , banyo priz ( bu prize tras makinesi çalışıyor).
2. sigorta 1 linye bulaşık makinesi
3. sigorta 2 llinye 1 .linye buzdolabı , mutfak tezgah ( ketil , çay makinesi , tost makinesi vs gibi)
2 , Kombi , mutfak tv, ocak vs gibi
4. sigorta fırın
Vs gibi
Kolay gelsin sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?