Merhabalar.
Oturduğum bina daha sıfır caddeden Elektrik hattı yeni çekildi, elektriğim de yeni bağlandı. (Yaklaşık 3 hafta oldu) ilk başlarda problem yoktu ama son 2-3 gündür koridor ve mutfaktaki ampuller pırpır yapıyor, kapanacak kadar kısılıp geri yanıyor. Diğer odalarda sorun varsa da denk gelmedim salonda zaten şerit led ile oturuyoruz onda pırpır yok. Evdeki kullandığımız ev aletlerinde şimdilik bir problem yok ama bu problem dalgalanmadan yapıyorsa ilerde başımızı ağrıtır diye tahmin ediyorum.
Sizce sorun neden olabilir? Bunun için eve elektrikçi mi çağırmalıyım yoksa TEDAŞ mı ilgilenecek? Yardımlarınızı bekliyorum.
Üstat kullandığım ampul bu kaliteli olduğunu düşünüyorum ama önerdiğiniz bir marka varsa deneyebilirim.Şimdi moda olan, tasarruf ampulu cinsi gazlı mapullerde bu sorun olabilihyor. Kaliteli ampul marka alın deneyin.
Hocam her zaman yapmadığı için bir şey yapamıyorum maalesef. Elektrikçi geldiğinde pırpır yapmasa bile sorunu bulabilir mi? Şu an iş yerindeyim akşam komşulara da sorayım bir durumu.Komşularınızda durum ?
Ölçü aletiniz varsa amperler pırpır edince ve pırpır etmeden ölçümler yapmanız .
Elektrikçi çağırmanız .
Diğer forum ( pırpır )
https://www.google.com/search?q=pırpır+ediyor+site:www.kontrolkalemi.com&rlz=1C1YTUH_trTR1051TR1051&biw=1920&bih=937&ei=R0K-ZPu8L8a8xc8P_66N8A4&ved=0ahUKEwi7_O72gaeAAxVGXvEDHX9XA-4Q4dUDCA8&uact=5&oq=pırpır+ediyor+site:www.kontrolkalemi.com&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiKnDEsXJwxLFyIGVkaXlvciBzaXRlOnd3dy5rb250cm9sa2FsZW1pLmNvbUi7FFAAWABwAHgAkAEAmAFnoAFnqgEDMC4xuAEDyAEA-AEB4gMEGAAgQYgGAQ&sclient=gws-wiz-serp
Merdiven aydınlatma için, kapımın önendekı armatüre, 25 tl ye led ampul takdım.(6 hafta önce) 3. yanmada gitti ampul, yeniledim.Şimdi moda olan, tasarruf ampulu cinsi gazlı mapullerde bu sorun olabilihyor. Kaliteli ampul marka alın deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?