hasan gençer
Üye
hocam bilgisayarım sadece 2 metre uzagımda.hatta soyle soyliyeyim.pc masasına oturdugumda direk ses dibimden kasadan geliyor.bazen sesin yerini tespit etmek icin pc kasasının yanına oturuyorum.daha once denedigim bir yontemi soyliyeyim.tüm şalterleri indirdim.sadece odamın şalteri acıktı.pc acıkkken ve yük altındayken ses daha yogun geldigi icin yük altinda calıştırdım.ve yine cıtlama sesi geliyordu.ses buzdolabından geliyor olabilir mi? yada derin dondurucu?
sesin iç tesisler ile alakalı olacağını düşünmüyorum.
bütün fişleri prizden çıkarın ses kesiliyorsa aygıtlardan bir yada bir kaçında sorun olmalı. Bina girişinden sonra tedaşın sorumluluğu kalkıyor.
binanıza yakın yüksek gerilim hattı var mı ?
ses buzdolabından geliyor olabilir mi? yada derin dondurucu?
sesin iç tesisler ile alakalı olacağını düşünmüyorum.
bütün fişleri prizden çıkarın ses kesiliyorsa aygıtlardan bir yada bir kaçında sorun olmalı. Bina girişinden sonra tedaşın sorumluluğu kalkıyor.
Sanki sürekli statik Elektrik birikiyor ve boşalıyor ... Çok yakınınızda GSM baz istasyonu var mı? Mesela çatıda.
aynen dediginiz gibi bişey.sanki bir virus gibi.geziyor.baz istasyonuna yarın catılara bakarım ama şöyle bişey söyliyeyim.bilgisayarımın yanında cok güçlü vericisi olan 3 antenli bir profosyonel modem var.şirketlerde iş yerlerinde kullanılan tarz bişey.Sanki sürekli statik Elektrik birikiyor ve boşalıyor ... Çok yakınınızda GSM baz istasyonu var mı? Mesela çatıda.
hocam bilgim dahilinde cevap verebilecegim tüm cevaplara cevap veriyorum.keşke azarlamasanız! benim derdim bana yeter.Merhaba Sn.@hasan gençer
Az önce forumda bir arkadaş bir konu hakkında konu sahibine üst üste soru soruyorsun dedi , bir bakıma haklı idi .
niye yazıyorum biliyormusunuz ?
konuyu ve problemin çözümünü uzatmak mı istiyor acaba diye düşünüyorum
af edersiniz ama sizde aynısını yapıyorsunuz .
Hiç bir cevap yok !!!
önce soruları cevaplamanız .
sonra
tam bilğiler ( mantıklı ) vermeniz .
Yoksa çözüm güç olur .
Kolay Gelsin . Sağlıcakla Kalın .
aynen dediginiz gibi bişey.sanki bir virus gibi.geziyor.baz istasyonuna yarın catılara bakarım ama şöyle bişey söyliyeyim.bilgisayarımın yanında cok güçlü vericisi olan 3 antenli bir profosyonel modem var.şirketlerde iş yerlerinde kullanılan tarz bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?