bütün seçenekler ihtimaller dahilinde bilmiyorum tespit edemediğim için acaba sorularını sıkça soruyorum aklıma saçma şeyler gelmiyor desem yalan söylemiş olurumKonu sahibi, olayı farklı yorumluyor, birazdan daha öte paranoyakça, artık cevap yazmak çok zor. Çünkü her türlü seçeneği iptal ettiriyor. Güzel insan, konunuzda ısrarcısanız , olayı ve sonuçlarını değerlendirin ve yetkili makama gerekli başvuruları yapın. Çünkü biz çözemiyoruz.
bu dediğiniz bana çok mantıklı geldi burda bana deli diyeceksiniz belki ama az önce dışarda asansörün içinde markette yolda yürürken bile bizi dinliyor gördü bizi diye hep aynı şahısların sesini duyuyordum daha önce hiç karşılamadığım tiplerle karşılaştım ******************* bi tanesini peşine takıldım hızlı bir şeklide uzaklaştı ve karşıma kılıksız biri çıktı sanırım bu çete bana musallat oldu bu adam kamu hastahanesinde adli psikiyatri olduğu için söylediğiniz bana çok uyuyor yalnış insana bulaştım sanırımrf ile beyin dalgaları kullanarak cinayet işleniyor veya intihar ettiriliyor. yargısız infaz için. ölüö sebebi doğal olarak görülmesi için. bunu mit de yapıyor. marsgezegeni.wordpress.com
burada bir örnek var.
intihar eden polisler ve aselsan mühendisleri de bu çetenin yani tayyipin kurbanı.
bu amaçla telefon tablet kamera ve trafikte dolaşan özel tehizatlı araçları kullanıyorlar.
araba kullanırken kalp krizi geçiren ölen insanları sayısı arrtı. bu çete sebebiyle. özel ithal cşhaz ile tespitini yaptım.
Biri bunu yazacak mı diye bekliyordum uzun zamandır.İçimizde ne kadar hasta ruhlu insanların olduğunu gösteren başlık. Seni kim ne yapsın da duvarın arkasından takip etsin ? Cebinde ekmek bıçağıyla gezen birisi nin forumda ne işi var onuda anlamış değilim . Ya buna akıl verenlere ne diyeceğiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?