adem_cotak
Paylaşımcı üye
Sizi anlattığınız kadar net takip ediyorlarsa bu termal kamera ile olması biraz zor. Normal kamera koymuş olmasınlar. Siz evde yokken eve girip yerleştirmiş olabilirler
olabilir çatı katı ile duvar arası boşluk modifiye edilmiş bir kamera vs kullanılmış olabilir bilemiyorum yalnız duvar radarı değil bu kesin gibiSizi anlattığınız kadar net takip ediyorlarsa bu termal kamera ile olması biraz zor. Normal kamera koymuş olmasınlar. Siz evde yokken eve girip yerleştirmiş olabilirler
Sanırım benim onları dinlediğimi anladılar ve beni işlettiler hala yukarı bakıyor dediğini kaydettim ayrıca başımı elyaf örtüyle örttüm ve güldüm bunuda görebiyorlar bunu göremiyorlar zannediyordum ellerinde baya gelişmiş bi şey var belki çift taraflı manyetik bir alan içersinde 3d olarak izleyebiliyorlar Rf olayı olabilir sanırımyüzde 99 tavan arasında arkadaşlar Polisi aradım suç oluşmadıkça bakmıyoruz dediler kanun yolu kapalı gibi çatı arasına girmem imkansız burdaki böcek kamera Elektronik kablo varlığından yada yokluğundan nasıl emin olabilirim
ben üst kata çıkınca onlarda yan daireye geçiyorlar benim üst katım yan dairenin tuvalet ve odasının üstünde yani altı komşum hemde yan komşuyla orta alanımız çok duvarlar çok ince ses yalıtımı mevcut değil ayrıca mikrofonla kayıt alıyorum istersen sana mesaj olarak atabilirim eğer moderator uygun bulursa buraya gönderebilirimKardeşim/Abim alt kattan üst kata çıktığın halde nasıl ses duyabiliyorsun anlamıyorum, nasıl bir insan senin her hareketini her an dinleyebilir ki? Bir an önce psikoloji testine filan girmeni öneririm.