ofsevim Üye Katılım 6 Ara 2019 Mesajlar 5 Puanları 1 Yaş 34 23 Nis 2021 #11 paskomya' Alıntı: 15-20 yıl önceki programlarda işe yarıyordu, o zamanlar 15,000 euroluk programı Türkçe yapmıştım. yeni nesil proramların sıkıştırma formatı bile farklı, sen hangi programı TR yapmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla ... tsp pro adlı bir program var onu zaten çok eski bir program
paskomya' Alıntı: 15-20 yıl önceki programlarda işe yarıyordu, o zamanlar 15,000 euroluk programı Türkçe yapmıştım. yeni nesil proramların sıkıştırma formatı bile farklı, sen hangi programı TR yapmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla ... tsp pro adlı bir program var onu zaten çok eski bir program
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,628 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 23 Nis 2021 #12 ofsevim' Alıntı: tsp pro adlı bir program var onu zaten çok eski bir program Genişletmek için tıkla ... TSP Pro Teknik Servis Programi 3.7.3 bu program mı ve hocam deme bana
ofsevim' Alıntı: tsp pro adlı bir program var onu zaten çok eski bir program Genişletmek için tıkla ... TSP Pro Teknik Servis Programi 3.7.3 bu program mı ve hocam deme bana
ofsevim Üye Katılım 6 Ara 2019 Mesajlar 5 Puanları 1 Yaş 34 23 Nis 2021 #13 paskomya' Alıntı: TSP Pro Teknik Servis Programi 3.7.3 bu program mı ve hocam deme bana Genişletmek için tıkla ... tekrar bakarsanız hocam ı silmiştim sonradan farkedp .Bendeki 7 küsürlü versiyon mesela cari kart yazıyor ben orayı değiştirmek istiyorm .
paskomya' Alıntı: TSP Pro Teknik Servis Programi 3.7.3 bu program mı ve hocam deme bana Genişletmek için tıkla ... tekrar bakarsanız hocam ı silmiştim sonradan farkedp .Bendeki 7 küsürlü versiyon mesela cari kart yazıyor ben orayı değiştirmek istiyorm .