1999 da bu kanunu çıkaranlar da az fesat değil çünkü 1999 depremi olmuş bir çok insan ölmüş ve yaralanmış bu kanundan etkilenen insanlar ya hastane de ya da bir yakınını kaybetmiş veya yaralanmış ortam böyle iken fırsat bu fırsat denilerek çıkarılmış bir kanundur EYT kanunu şimdi hükümetten çok daha sorumlular bu konuda bunu inkar eden yokKanunu ilk çıkaran, sonra 99da değiştiren ve şu anki siyasi irade hepsi farklı kişiler. Şimdi bende kalkıp 99 yılındakilere yönelik yukarıda yazanların üslubuna benzer şekilde yazsam ne olacak?
Mağduriyetin giderileceğini sanmıyorum. Fakat yinede katılacağım inş. Bu haksızlık sebebiyle 2 yıl 8 ay fazla çalışmak zorunda kaldım.Benim istediğim bu forum teknisyen ve mühendislerin bilgi paylaşımı yaptığı bir yer burada belki EYT den haberi olmayan vardır Emeklilikte Yaşa Takılanlar diye bir dernek var hiç bir parti veya siyesi görüşe tabi değil bu dernek tek istekleri elimizden alınmış hakların geri verilmesi bu nedenle önce İstanbul da sonra İzmir de toplatılar yapıldı 10 Şubat ta bu toplantının aynısı Ankara da yapılacak içinde bulunduğum maddi durum nedeniyle ben katılamayacağım ama imkanı olan arkadaşlar katılsın belki bir mağduriyet giderilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?