zamanımız teknoloji si hızla ilerlemekte simdi is ilanarına bakıyorsunuz x dalında personel alınacak en az 3 5 yıl deneyımlı dıyor sen bole adamaları yanına almazsan deneyım kazan dırmak ıcın pıyasada deneyımlı adam nerden bulacksın bır de boyle bır algı var
sozum ona kardesım sen once kumanda pratıgını uygulamda gelıstır kumanda onu acık bır sıstem sonrasında plc ilgin zaten artacak bunun yanında hıdrolık ve pnömatık bu işin temelınde var ben 2.5 sene bakımcılık yaptım ve bende hıc bakım tecrubem yoktu senın gıbı mezun oldum ve basladım ıse yok pahasına basladım ilk basladıgım ısde 700tl ile basladım 2011 senesınde benım ıcın o an maddıyatın hıc bır onemı yoktu 500 de verse gecındırmek zorunda oldugum bır ailem yoktum babam annemle kalıyordum amacım bu için dibine inmekti ben yarı kamulasmıs belediye istrakları olan bır yerde calısıyordum devlet işi guvenli dediler ama artık o fabrıkanın bana vere bılecegı bırsey kalmamııstı ben hep ac oldum bılgıye ogrenmeye su anda geldıgım noktadan memnunum yeterınce tecrubem oldu ama ogrenmeyi bırakmıcaksın su anda ne yaptın yaptın bak sana yardımcı olan arkdaslar cıktı yolun acık olsun insallah