OOO tamam yaparsınız siz.Çevrenizde bu işten anlayan varmı.Sadece motorları ölçerek budur diyebilecek.Eğer varsa forumdakileri okuyunca bizi daha iyi anlayacak en zor kısmını atlatmış oluruz.
0,75 mm hareketli çoklu kablo(TTR) sürekli maximum akım taşıma kapasitesi 12A.Ben 3A lik motor kulanıyorum ve kablom 4.0,50Shield kablo.Kalınsa kalın sıkıntı olmaz kullanın gitsin.
Mehmet bey bilgisyarıma virüs girdi.Sizin motorların manuelini indirirken farkında olmadan yedim trojanı.Neyse mühim değil .Sonuçta sizin motorların markası LIN ENGİNEERİNG .Sitedek 5618 manueline göre motor kablo bağlantıları aşağıda resimdeki gibi olacak.Motorları BİPOLAR olarak bağlayacağımıza göre:
Motor bağlantı renleri(Kesinlikle ölçü alaeti ile doğrulamadan bağlanmamalıdır.) 8Kablolu motor için:Not:Bu motoru seri bağlıyoruz A.....Mavi/beyaz A-...Kırmızı B....Yeşil /beyaz B-.....Siyah
Mavi+Kırmızı/beyaz birbirine bağlancak Yeşil+Siyah/beyaz birbirine bağlanacak
Bu motorda böylece bağlantı yapılmamış kablo kalmamış olacak
Tekrar selamlar, aslında bağlantıları çok güzel yaparak montajlamışlar, motor çıkışlarını 9 pinli konektörler ile taşıyarak bir 25pinli erkeğe bağlamışlar, bunların orijinalliğini bozmadan bağlantı yapabilir miyim diye bakıyorum.
25 pin erkek tarafında kabloları ayırmanız gerekecek.Yok çok beğeniyorum bu şekilde kullanmak istiyorum derseniz o zaman 25 pin dişi koyup çıkışları tb6560 verebilirsiniz.
25 pin erkek tarafında kabloları ayırmanız gerekecek.Yok çok beğeniyorum bu şekilde kullanmak istiyorum derseniz o zaman 25 pin dişi koyup çıkışları tb6560 verebilirsiniz.