teknikli Üye Katılım 24 Eki 2024 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 40 24 Eki 2024 #1 Herkese selamlar yeni katıldım aranıza böyle bir grup olduğuna çok sevindim elinize emeğinize sağlık sorum şu Fancoil e su girişi olmuyor borularda su var fancoil e giriş borusu söktük su geliyor ama içeri girmiyor nasıl bir sıkıntı vardır
Herkese selamlar yeni katıldım aranıza böyle bir grup olduğuna çok sevindim elinize emeğinize sağlık sorum şu Fancoil e su girişi olmuyor borularda su var fancoil e giriş borusu söktük su geliyor ama içeri girmiyor nasıl bir sıkıntı vardır
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,304 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 24 Eki 2024 #2 Su dönmüyor ise vana kapalı , varsa pislik tutucu tıkalı, yada fan coil boruları tıkalı olabilir. Yani su döngü sorunu var.
Su dönmüyor ise vana kapalı , varsa pislik tutucu tıkalı, yada fan coil boruları tıkalı olabilir. Yani su döngü sorunu var.
osiloski Üye Katılım 20 Şub 2013 Mesajlar 190 Puanları 6 25 Eki 2024 #3 hava vardır. Fancoilin radyatör üstünde hava burjörü var. Oradan havasını alın.
Konu Sah teknikli Üye Katılım 24 Eki 2024 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 40 25 Eki 2024 #4 serkan_48' Alıntı: Su dönmüyor ise vana kapalı , varsa pislik tutucu tıkalı, yada fan coil boruları tıkalı olabilir. Yani su döngü sorunu var. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim
serkan_48' Alıntı: Su dönmüyor ise vana kapalı , varsa pislik tutucu tıkalı, yada fan coil boruları tıkalı olabilir. Yani su döngü sorunu var. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim