2 sensör ile nasıl bir karşılaştırma yapabilir ? normal hava basıncı 1 atmosfer baz alırsak (14 PSI) yeterli bir hesaplama yapmamız için bir nominal değer olmamakla birlikte fazla bir maliyete sebebiyet verecektir.plc mi kontrol ediyor bence iki adet basınç sensörü alıp datalarını bir yere yazdırın sonra bu dataları karşılaştırma komutları ile istediğinizi yaparsınız daha sağlıklı olur bu arada basıncını ölçeceğiniz madde ne sıvı gaz
hesaplanacak bir şey yok sensör 1 değeri sensör 2 den bu kadar fazla ise komutuna ona göre yazacaksın2 sensör ile nasıl bir karşılaştırma yapabilir ? normal hava basıncı 1 atmosfer baz alırsak (14 PSI) yeterli bir hesaplama yapmamız için bir nominal değer olmamakla birlikte fazla bir maliyete sebebiyet verecektir.
Ben örnek verdim kaç geldiği önemli değilBirinden 1000 diğerinden 1500 gelmiyor. Birinden 1000.01 diğerinden 1000.02 geliyor.
Dediğiniz doğru biz kendisine ancak nasıl yapacağı hakkında fikir veririz gerisi kendisine ve bilgisine kalmış ayrıntılı bilgi vermiş olsaydı daha detaylı bir izah yapardık ama illaki uygun bir sensör vardırÖrnek vermişsin de örnek bu konuya uygun değil. 5000 Pascal = 0.05bar. Arkadaş statik basıncı söylememiş ama 200 barlik sensör seçmiş. Hadi diyelim 50 bar olsun. 50 barlık sensorle sen 0.05 barı ne hassasiyetle olcebilirsin.
1000C link termometre ile ateşimi olcecegim demek gibi birşey. Ateşini ancak 30 diye görürsün.
bu devrenin direk olarak baglanabildigi hx711 ic yi inceleyin.Ekli dosyayı görüntüle 68724merhaba bir sistemim var girişi ile çıkışındaki fark basıncı 0-5000 pascal arasında olacak. eğer 5000 pascalı geçerse sistemim uyarı verecek bir led yanabilir mesela. bu sistemi nasıl yapabilirim. bir ürün buldum aslında ama o olur mu Elektrik şemasını anlamadım neler almam gerektiğini nasıl bağlantı yapacağımı.
https://www.l-com.com/iot-pressure-...l-high-static-pressure-20mpa-15x-overpressure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?