Bu soylediklerinizi karsilastirdim tüketim artmış zamlı tarife var ama yinede bu kadar uçuk fark olmamalı.Faturada tüketilen tutarla ile tarife çarpımı doğru .Sayaç üzerindeki endeks doğru.Faturaları karşılaştırma yaptınız mı?
Hem tüketilen kw,hemde ücret tarifelerini bir kontrol edin.
Son zamlarla ilgisi elbette vardır ama tesisatla ilgili bir sorun olacağını pek düşünmüyorum.
Gelen zam dan tabiki haberim var ama bu zam 3 kat değil heralde.Tesisat yenilemede n sonra bu farkın oluşması tesisatla ilgili bı sorun olduğunu düşündürüyoroff offf sizin elektriğe gelen zam pardon düzenlemelerden haberiniz yok sanırım.
Ah be kardeşim geçen seneden bahsediyorsun. Bu yıl içinde elektriğe %70 zam geldi haberin varmı? Bulaşık makinası takviye edildi diyorsun öncelikle hayırlı olsun. Bulaşık makinası, fırın, çamaşır makinası, ütü bunları gece saat 22.00 yani 10 dan sonra kullanman gerekir. Çünki en düşük tarife 22 06 arasıdır. En yüksek fatura 16 22 saatleri arasıdır. Bulaşık makinası 2000 wat çamaşır makinası 2000 wat fırın 2500 wat bunlar saatte yaktıkları sarfiyattır. Var hesapla Tesisatın günahı olmaz diye düşünüyorum. Birde ayda 150 kw geçen abonelerden fark alınıyordu şu an geçerlimi bilmem.
Valla otomatik ödemede olsa kafa bozmayacak gibi değil.Sonucta cepten çıkacak otomatikte olsa manuelde olsa.Maalesef Elektrik ithal ve dolar endeksli. Yeni güncellemeler de kapıda sayılır. Önümüz kış mevsimi ve 500-600 tl lık faturalar gelmeye başlayınca bu faturalar nostalji olur. Alışır ve bugünleri unutursunuz.
Ben şahsen apartman girişine bırakılan faturalara otomatik ödemeli olduğundan bakmıyor ve kafamı / sağlığımı bozmuyorum.
Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?