Fiyat teklifi?

çaylakelektrikçi

Paylaşımcı üye
Katılım
21 Şub 2016
Mesajlar
965
Puanları
106
Yaş
27
Abilerim 2+1 daire 80 m2.tesisat yenilenecek komple kablolar yenilenecek..topraklama çekilecek vs.işçilik fiyati ne kadar veriyim?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
içinize sinecek kadar...
 
hakkı içinize sinen neyse odur.
 
yerine gidip kalem kalem not almaya bakar bu iş.
kaç linye sökülecek
kaç sorti değişecek
sigortalar değişecek mi
kolon hattının mesafesi
kırılacak duvarlar
tozların toplanması süpürülmesi
tutulacak işçinin yevmiyesi
boruların değişiminden sonra duvarın örülmesi için kullanılacak alçı-çimento masrafları
vs vs
 
Slm. ben geçen ay babamların evini komple verdim 2+1 100m anahtarlar, kablolar, borular,sigortalar. Duvarlar komple kırılıp yeni tesisat çekildi prizler aşağı taşındı vs. en sonun dada istediğimiz renk ve marka ile boyadılar. toplamda 4 gün sürdü tesisat ve sıva işi 2 gün boya işi 2 gün 5000 tl verdim 3 kişi çalıştı arkadaşlar gayette temiz iş çıkardılar. Şalt mazeme fiyatarından bi haber olduğum için şu kadar diyemem fakat 10000 bin çok gibi ödediğim paraya göre.
 

Abim selam.10 bin latife amaçlı Yazdım.80 m2 bir ev için sadece kablolar yenilenecek sigorta kutusu toplanacak yeni topraklama yapılacak vs.1500 işçilik desem fazla mi olur piyasayı biomiyrim o yüzden sordum
 
masraflara artı olarak günlük yevmiye belirleyin. kaç gün sürer aşa yukarı ona göre fiyat verin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…