fiyat yardım !

toprak_35

Üye
Katılım
25 Haz 2012
Mesajlar
41
Puanları
1
Yaş
37
sayın üstadlar size bi fiyat danışmak istiyorum simdi bi plc yazılımın ve oparetor panel tasarımının ne kadar para tutcagını sormak istiyorum.simdi bu yazılım punta kaynak makinesi için kullanılacak 6 adet piston var 5 tanesi punta atıyor olucak 1 tanesi kaynaklanacak sacı indirip kaldıracak bir senvo motor sacı ileri dogru sürücek kaynak yapıldıktan sonra bir kaynak modulu olucak kaynak trafosunun tristörlerini sürücek kaynak modulu ile modbus haberleşme olucak. operatör panelden kac saniye kaynak yapılacagı , sacın kaç milimde bir kaynak yapılacagı , kaç adet punta yapılacagı,5 koldan hangisinin çalışacagı hangisinin çalışmayacagı , kaynak akımının rampası kaynaktan sonra kaynagın soguma süresi ve kaynak akımı girilicek istenirse servo manuel ileri geri yapabilecek , 5 pistonda istenirse manuel inip kalcak ve en son sekiz adet hazır menü gibi bisey olcak. adamın kullandıgı sekiz adet ana sac var onları puntalıcagı zaman tek bi tusa bascak herşey ayarlancak . örn adamın bu sekiz sacından biri 100x150 olsun panalden adam bir tusa bascak bütün ayarlar olucak ve makine puntalamaya başlıcak.işte bide buna göre panel tasarlancak ... Şimdi böyle bişey kaç paraya yapılır bütün malzemeler kaşsı taraftan sadece programlar için soruyorum.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Sayın Toprak_35,

Sisteminiz için net bir fiyat söylemek yanlış olur. Çeşitli opsiyonlar kullanılabilinir. Bizimle iletişime geçerseniz elimizden gelen yardımı yapmaya çalışırız.

Saygılarımla
Yusuf AYGEN


******@*******.com
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
ortalama bi fiyet ne olur örnegin 3 aşagı beş yukarı yanii
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…