flash 8 de action script programlama hakkında bilgi lütfen

PIC_achu

Üye
Katılım
13 Ocak 2008
Mesajlar
446
Puanları
1
Yaş
35
flash 8 de action script programlama hakkında bilgi döküman kaynak vs
yardımlarınızı bekliyorum kardeşler...
 
Türkçe bişeyim yok fakat internette bulabileceğin birçok döküman ve örnek program var. Ayrıca lynda.com un çok güzel eğitim videoları var. Ben zamanında emule den indirip izlemiştim ve çok faydalı olmuşlardı. İnternet bağlantın iyiyse kesinlikle tavsiye ederim. Anlatımlar ingilizce ama anlamasanız bile çalışanları görmeniz faydalı olur. Actionscript 3.0 a yönelmeni tavsiye ederim ancak 2.0 için daha çok türkçe kaynak bulabileceğini düşünüyorum.

Ayrıca takıldığın yada başlangıç aşamasında mantığını anlamadığın kısımlar olursa sorabilirsin.
 
teşekkürler yardımın için ben daha çok yaeniyim bu konuda elinizde temel olabilecek küçük büyük farketmez türkçe kaynak veya anlatımlı örnek varsa ulaştırabilirseniz sevinirim saygılar...
 
flash 8 in türkçe programını indirirsen daha çabuk anlaya bilirsin hemde neyin ne oldugunu bilirsin
buna yardımcıolacak sitelerde çok kardes
basarılar dilerim.
 
ömer18 ' Alıntı:
flash 8 in türkçe programını indirirsen daha çabuk anlaya bilirsin hemde neyin ne oldugunu bilirsin
buna yardımcıolacak sitelerde çok kardes
basarılar dilerim.

kardeş flash 8 pro kullanmayı biliyorum benim istediğim flash 8 de action script programlama
 
Kusura bakmayın. Cevabım biraz geç oldu. Ancak flash 8 programlama hakkında elimde türkçe kaynak yok. İngilizce kaynakta internette ve flash ın kendi yardımında mevcut.
Genel programlama mantığını biliyorsanız flashta yazmanın da çok bir farkı yok. Özellikle actionscript 3 daha çok popüler programlama dili C# gibi.
Dediğim gibi başlarda anlamadığınız şeyleri sorarsanız elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
Kolay gelsin...
 
sn aykanat teşekkür ederim ilginiz için
actnscrpt şu C# ile aynı mı kuralları falan bire bir tutuyor mu?
 
doğru benim güzel türkçem ne kadar güzel kullanılırsa o kadar iyi gelişir. bu bize Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN hediyesidir. biz bunu nasıl ki devraldık ve değiştirmeden geliştirerek ilerletmeliyiz. Zaten biz bu dili bir asırdır kullanmıyoruz. Doğduğumuzdan beridir kullanırız. Lütfen; nasıl bir Amerikalı bize gelince ben slavım veya ermeniyim veya siyahım veya beyazım demiyorsa biz de aynı şekile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım dilim Türkçe ve bunu diğer insanlarada bu şekilde aktarmalıyız. Niçin benim dilim 2.konuşma dili olmuyor. Şu anda bütün dünya 2 dil öğreniyor. niçin tek dil benim dilim olabillir İngilizceden üstün olabilir.
 
kardeş duygularını anlıyorum Türkçe kaynak bulmada zorluk çekmemizi kastettiğini de biliyorum ama şimdi burda bunları tartışırsak konu sapacak başka yerlere saygılarımla

bu arada hala cevap gelmedi şu C# soruma
 
slm eğer action script olarak sadece butonlarla başlat durdur. sahneler arası geçiş falan bunları mı istiyorsun yoksa daha üst düzeymi istiyorsun eğer bunlarsa megep'in modülleri var bunun la ilgili oradan inceleyebilirsin!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…