Açıklama
ARACIM 2001 MODELDIR
MOTORU YENI YAPILMISTIR
YURUYENI GUZELDIR
3 PARCA DEGISENI VARDIR KOMPLE BOYALIDIR
4 LASTIK VE VIZESI YENIDIR
ARAC KISA DÖNEM TAKSIDE CALISMISTIR ANKARANIN ILCESINDE
KESINLIKLE YIKIK DOKUK BI ARAC DEGILDIR
KILIMASI AKTIFDIR
Arkadaslar merhaba. Araci gormedim fakat aciklamasi kafami karistirdi. Focus lari bilmiyorum dusunceleriniz nedir ? Ayrica fiyat sizce uygunmu? Saygilar.
Yorumlar icin cok tesekkur ederim. Bugun araci gordum ve arac bildigin pertgogus şişmiş, kapilar kasmış, motor yalan . Satici serbest galerici. Hafta sonu araba pazarina gidecegim ilan ile olmayacak. Hayirlisi bakalim
Şimdi oto ekspertiz merkezleri çıktı mantar gibi. Bahsettiğiniz testleri yaptığını söyleyen güvenilir bir yer, ustaya baktırmaktan daha güvenilir olur.Hocam ukalalık olarak görmezseniz;
1: Aldığınız araca kesinlikle kompresyon testi yaptırın.Ustanın dinlemesi,aracı kullanması,yada satıcının ne söylediğine itibar etmeyin.
2:Almadan önce motor ve Vites kutusu yağlarının,Fren ve direksiyon hidroliğinin,Triger setinin ne zaman değiştiğini öğrenin.Güzel ülkemde Vites kutusu ve fren hidroliklerinin değişimini takip edip yapan/yaptıran yok nerede ise ki bunlar sistemin ömrünü direkt etkileyen faktörlerdir.
3:Mümkünse LPG takılmamış alıp siz taktırın.Bu ayrı bir sektör olmasına rağmen iyi bir işçilik ve usta (%50) iyi bir LPG seti (%50) bulup yolda ayar yaptırırsanız en yüksek yakıt tasarrufuna ulaşırsınız.
Bizde kaputa kaportaya bakmaktan yukarıdaki yazılanlar göz ardı ediliyor sonrada sanayi yollarından eve gelinemiyor bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?