internetteki diğer Elektrik Elektronik forumlarını takip etmeye başladım
hepsine üye olup karşılaştırma yapıp sonuçları buraya eklerim
diğer forumlara üye arkadaşlar aradaki farkları yazabilir.
amacım vefasızlık veya kötü bir şey değil
araştırma yapmak sadece
Ayrıca forum ile alakalı her eleştiride "sert. ve saldırıya maruz kalmış gibi cevaplar vermeniz çok itici kaçıyor" insannın eleştireceği yoksa bile eleştiresi geliyor.
kaldı ki bu foruma ytazdıgım her cümlede bilgi almak ve bilgi vermek için ugraşıyorum.
bende forumda arama yapmadan başlık açanlara uyuz oluyorum.
Ama bunun kontrolü bende değil.
Ve görülen eksikleri size söylüyor diye " sözüm meclisten dışarı artislenme kabadayılanma babında cevap alıyor üye".
kusura bakmayın bence olmuyor.
sayın yönetici yazınızdan anladığım kadarı ile sizde bu konunun içinden çıkamadınız ve en ufak bir fikriniz dahi yok.çeşitli kanun fantezileriyle bilimde ilerlemeyi düşünmek NEW TIMES'i gözünüzde bayağı büyütmenize sebep olmuş.Ben açılmaktan korkuyorum ya boğulursam! demişsin bencede çok doğru sen en iyisi kumda oyna biz bi gemi yapar açılırız.
Sn. recep erdal;
Lütfen forum kuralları gereğince Üyelerimize ve özellikle yöneticilerimize saygı kuralları gereğince hitap ediniz. Aksi taktirde forum huzurunu bozmaktan dolayı cezalandırılacaksınız.
değerli dostlar forum çok güzel ama birde bizim kalplerimiz güzel olabilse. benim gözlemlediğim olay forumda biraz tüylenenin yeni veya, açtığı bir konuda görüşlerini bildiren insanlara yukarıdan bakan tiplemelerin var oluşu beni rahatsız ediyor. doğru tektir ama doğruya giden yollar çoktur. bir kişinin fikrne takılp kalmalar çok oluyor. buda bizim araştırma, vede mesleği ilerletme sevgimizin olmadığını vede hazıra konan bir toplum imajının var olduğunu gösteriyor. saygılarımla.
insanlar artık hazıra o kadar alışmışlar ki nerdeyse birisi bize yemek yedirse diyecekler. bazıları resmen ödev sorularını soru 1: .... , soru 2 : ...... şeklinde soruyorlar hiç araştırma yok. sonra bu forum sadece döküman indirilen bir yer olmamalı dikkat ettim, trafolarla ilgili testlerin anlatıldığı ve bir iki seminerin olduğu bir iki döküman eklemiştim.170 kişi görüntülemiş her iki konuyu da daha bir kişi de yorum yazma zahmetine girmemiş. bu kadar mı insan ilişkileri mahvolmuş ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?