,
normalinde gene yazmazdım yani bu konu altına, hala süper mod olduğum bazı platformlar var, yetkilerimin hepsi açık değil, ki öylede olsa admine söyleyip konuya kilit attırıyorum , tartışma büyümesin diye, kısıtlama kademeli gider, 10 *30 ve 3 ay gibi, son olarak süresiz ban,
konu kilidi ile beraber 4 hak tanırız,
arkadaş burası askeri üs değilki ya esas duruşu bozdummu sürünelim yada tokadı yiyelim, o şahıs burdaysa ben yokum ya o ya ben, diyen de yok, başka üyelik yapıyorum kendi bilgisayarımdan onaylanmıyor, uzak pc den üyelik yapıyorum onaylıyor,
uzak pc den giriş yapıp hakaret de edebilirdim onuda yapmadım...!
site bizzat senin de olsa adaletli olmak zorundasın...!
cadde üzeri köşe başı esnaf misali işine gelmeyen müşteriyi kovan durum yaşıyoruz sanki,
eğer öyleyse bunu bilelim bu yeterde artar,
8 ay önce bir forumdan tek celsede banlandım haksız yere,
uzak pc den yaptığım üyeliği farkedince onuda banladı site sahibi bu, ve 8 aydır savaş sürüyor, yunanistandaki hacker arkadaşımla ikimiz sürekli kilitliyoruz forumu, oda boş durmuyor sosyal paltformdaki hesaplarımı hackledi 4 kere aldı elimden, ve geri aldım, hatta buna dair yardım amaçlı konu açtım sanki, 3 hafta sürdü geri almam,
türk forumları hacklemek neredeyse imkansız ama kilitlemek çok kolay, gözlerim ve parmaklarım var olduğu müddet devam edecek, çünkü orada hakkı gözeten yok, o site kapanacak o kadar,
bunu tehdit amaçlı söylemedim,
mesele karaktermi şahsi kurallarmı ?? bunu bilmek istiyorum
vecivicivokke yöneticilerin bölümünde hiç konuşmuyormusunuz aranızda olan biteni? 2*3 gün uğramayıp dananın kuyruğu koptuktan sonra danayı kesmeyemi geleceksin?
ve under sana benim konumun altına cvp yazma dedim yönetici senin kunu altında yazınca arkadaşın nickiyle yazmak zorunda kaldım, zaten oda şifresini değiştirecek,
sonrası allah kerim